Премини към съдържанието

gogo543

Потребител
  • Публикации

    10
  • Регистрация

  • Последно онлайн

Харесвания

0 Неутрална репутация

Всичко за gogo543

  • Титла
    Потребител

Последни посетители

Информацията с последните посетители на профила ви е изключена и не се показва на другите потребители.

  1. Благодаря за линковете, разгледах ги, но пак имам затруднения, тъй като познанията ми са доста далече от тази сфера.
  2. Здравейте! Пуснал съм виртуална машина с VMware Workstation. През нея държа сървър и се опитвам да подкарам сайт, който да работи на реалното ИП, но поради някаква причина работи само на локал хост. Порт 80 е отворен! Стигнах до извода, че Виртуалната машина използва друго ИП, а не реалното и се чудя как мога да подкарам сайта? Мисля, че трябва да се пипа по настройките на Network-а на самата Виртуална машина, но не съм сигурен и реших да попитам за съвет! Благодаря предварително! Ето и снимки на Network Editor-а:
  3. gogo543

    Проблем с отварянето на портовете!

    Сървър на Mu Online, но дори сървъра да не стартира поради друго, факт е че пише, че портовете са затворени в тези Online Checker-и, а съм сигурен, че работят и показват правилно.
  4. gogo543

    Проблем с отварянето на портовете!

    Няма как да дам снимка, защото сървъра не може да стартира, защото портовете са затворени. Спрях firewall-а тотално и няма промяна все са си така затворени.
  5. gogo543

    Проблем с отварянето на портовете!

    Всичко е направено както каза и пак ми пише, че не са отворени.(Ребуутнах рутъра)
  6. gogo543

    Проблем с отварянето на портовете!

    Добре, трябва да стане нещо такова нали - Нали няма вариант пак да ми крашне рутъра, защото от пипане по настройките преди няколко часа, въобще не можех да вляза вече в рутъра и трябваше да му правя ресет?
  7. gogo543

    Проблем с отварянето на портовете!

    Ръчках по настройките на рутъра и преди час му направих ресет, впрочем. Опитах се от автоматично да пусна статично ИП, ама се сбъгяса хмм?
  8. gogo543

    Проблем с отварянето на портовете!

    Искам да пусна сървър, а ми дава грешка и когато проверявам в интернет check-ерите ми пише, че портовете са затворени - https://portchecker.co/ Също така съм пуснал и портовете от firewall-а
  9. Здравейте! Имам проблем и не мога да намеря решение. Искам да отворя портовете на рутъра си, но по някаква причина въпреки, че съм направил всичко както е изписано по tutorial-ите, които следвах не се получават нещата. Пробвах със всички видове портоколи, няма ефект. После четох отново теми и там съветваха да се спре Firewall-а, защото той може да блокира портовете, но и от там не се оправи проблема и вече нямам идея.. Портовете, които искам да отворя са 80/55909/55919. Някакви идеи от къде може да идва проблема?
  • Разглеждащи това в момента   0 потребители

    Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

×

Информация

Поставихме бисквитки на устройството ви за най-добро потребителско изживяване. Можете да промените настройките си за бисквитки, или в противен случай приемаме, че сте съгласни с нашите условия за ползване.