Премини към съдържанието

EVDEVD

Потребител
 • Публикации

  13
 • Регистрация

 • Последно онлайн

Харесвания

0 Неутрална репутация

Всичко за EVDEVD

 • Титла
  Потребител

Последни посетители

Информацията с последните посетители на профила ви е изключена и не се показва на другите потребители.

 1. Благодаря ви за цялото съдействие! Бихте лими препоръчали фирма, която наистина би го направила.
 2. Здравейте разархивирах папката SMI_MPTOOL... след това на файла sm32Xtest_V18-1 дадох десен бутон Run as administrator, сложи отметка на Factory driver and HUB и няколоко пъти натиснах F5, но не я разпознава.
 3. Предполроверяагам, че съм с администраторски права, това си е моя компютър, как да го проверя? Не я разпознава.
 4. Мога да видя номера на паметта на флашката 0664МТ1Е1SA PO200007-14, контролера, нали е отзад на паметта, но е затворен Не я разпознава, слагам флашката, стартирам exe., но нищо евентуално да дам SCAN USB. Пробвах и програмата на SILIKON POWER, но и тя не я разпознава. Имат една програма на сайта им за въстановяване на firmwear, но незнам, дали би вършила работа.
 5. Добре! Ако трябва ще я отворя за да видя номера на контролера. Тоест флашката ще отворя. Трябва да стартирам само exe. файла да се инсталира програмата и да сложа флашката?
 6. Опитах и това: In order to ensure stable power supply to the USB port, we recommend that you update to the latest Windows and UEFI/BIOS version: 1. Try to solve the problem according to the following steps: 1). Start in safe mode. (Boot press F8) 2) Go to the Device Manager. (Control Panel → System → Hardware → Device Manager). 3) Check whether there are other devices with yellow question mark. If there is any, please remove it. 4) Open the universal serial bus (USB) controller. 5) Remove all USB devices inside. (Right click -> Uninstall) 6) Reboot. 2. Please use the USB port which is directly connected to the computer's motherboard and avoid using USB hubs or USB cables. 3. Check if there is any conflict between USB devices that you might have connected to the computer. If so, please remove other connected USB devices (such as card readers, printers, etc) and then reconnect the USB flash drive to the computer. но не се получава. Когато я деинсталирам и след това включа отново опитва се да инстлира драйварите, мига лампичка, изчезва жълтия триъгълник, но не става излиза съобщение, че не могат да се инсталират да се свържа с производителя й.
 7. Здравейте, правилно сте ме разбрали, флашката работеше до последно изключих компютъра, забравих да я извадя и след два дни когато го пуснах тя не се разпознаваше. Това излиза с програмата CHIPGENIUS: Description: USB Mass Storage Device Protocal Version: USB 2.00 Current Speed: High Speed USB Device ID: VID = 090C PID = 1000 Device Revision: 1100 Controller Part-Number: Unknown
 8. Благодаря, ще го направя до довечера, защото съм на работа и ще пиша.
 9. Вече посетих една от посочените фирми, но не направиха нищо,дори бях съгласна да свалят паметта и да я прочетат на програматор, но може би не им се занимава, затова се опитавам ако мога нещо да направя аз. Ако се опитам да възстановя firmweara, дали няма да стане нещо?
 10. Ако е заминала електрониката, ще може ли да се възстанови отново? Описаната процедура по горе мога ли да я пробам на един по стар компюр с windows xp, че да не объркам нещо на W7, че на него работя. Ако е заминала електрониката ще издава ли звук когато я включа в компютъра? Извинвам се, ако досаждам с въпроси, но трябва да се опитам да я оправя. Другото, което забелязах, ако компютъра е изключен сложа флашката и го пусна той просто замръзва и не ще да се стартира, махна ли я тръгва.
 11. МНОГО БЛАГОДАРЯ ще пробвам този варянт и ще пиша какво е станало. Може би firmweara на контролера (не знам дали се изразявам правилно за което се извинявам) е заминал , но ако се опитам да го вастановя с някоя помощна програма, дали ще се повреди информацията? Не е гаранционна, бях я забравила на компютъра за два дни и като го пуснах вече не се виждаше.
 12. Да комппютъра ми е с ОС w7? Когато я деинсталирам и рестартирам компютъра и отново я свържа с него, се опитва да инсталира драйварите, но излиза съобщение, че "драйварите не могат да се инсталират". Само да се поправя не в Управление на дискове, а в Диспечър на устройства, се вижда, като USБ Mass Storage Device отбелязана с жълт триъгълник с удивителна.
 13. Здравейте, флашката ми Silikon Power 16 GB просто спря да се вижда в Mycomputar, но се чува звук когато я свържа с компютъра, не се вижда и в Управление на дискове, вижда се само в устройства и принтери и диспечър на устройставата обозначена с жълт триъгълник с удивителна, пробвах я и на други компютри и положението е същото. Пробвана е и под LINUX и не се вижда. В Управление на дискове се вижда, като USB Mass Storage Device и дава код 10, че не може да се стартира. Деинсталирах я два пъти, но пак същото и не знам, какво да правя, а на нея имам много важни документи, ще съм благодарна на всякакви съвети!
 • Разглеждащи това в момента   0 потребители

  Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

×
×
 • Добави ново...