Премини към съдържанието

Лоялен клиент

Потребител
 • Публикации

  4
 • Регистрация

 • Последно онлайн

Всичко публикувано от Лоялен клиент

 1. Благодаря на всички, които писаха в темата. Днес казусът с неустойката за устройството беше разрешен. Получих съобщенне от А1: ".....информираме Ви, че неустойката за дискутираното устройство няма да бъде изисквана от Вас при прекратяване на договора".
 2. Благодаря за бързите отговори, но за съжаление срока за прекратяване съм го изтървала. И аз мислех като Емил - подпишеш ли веднъж край. Договора ще остане. Но поне устройство, което не са ми дали, да не плащам.
 3. Отидох в Магазин А1 за да попитам дали мога да направя промяна на адрес на фиксирана услуга. Служителят ме излъга да подпиша 2-год. договор, като многократно през мен заяви, че само променяме адреса и това не е преподписване за нови две години. Чак в къщи видях измамата и веднага се върнах в офиса. Него обаче го нямаше. Отидох на др. ден - трябвало да изчакам два часа, че го нямало. На сл. същото и т.н. Примирих се договора. Примирих се с всички доп. услуги, които ми включи без мое знание. В това число и дом. тел., който обясних, че не желая да ползвам. Влизал в услугата - добре. Но телефон не ми е давал. И такъв не съм ползвала. Тъй като той продължи да се крие, рутера за интернета ми го даде друг служител. Другите устройва съм щяла да ги получа при монтирането на новия адрес. Така се прави и точка. Тръгнах си. НЕ се ми инсталирали, а не съм и искала. Не ми трябва. Днес отидох да попитам дали мога да се откажа от някои ненужни услуги. И разбрах, че трябва да платя 90 лева за устройство, което нито съм виждала, нито съм взимала, но съм се подписала за него. Съвет?
 4. Служителите ти обръщат екранчето и ти казват да подпишеш. Не те оставят макар и бегло да го прочетеш, камо ли подробно. Преди това са те наизлъгали и ти вярваш, че подписвашкаквотоси чул.
 • Разглеждащи това в момента   0 потребители

  Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

×
×
 • Добави ново...