Не, примерно сихронизирам си служебния всичко е наред като не ми трябва давам от менюто на лаптопа деактивиране и си пускам личния. На другия ден си отварям лаптопа той си седи синхронизиран с личният ми акаунт защото така съм го оставил, обаче обратното не става ако съм го оставил на служебния телефон на сутринта веднага е излезнал и иска нова синхронизация. Да паралелно работят известява ми и телефона и лаптопа едновременно