Премини към съдържанието

vesko_4obanov

Потребител
  • Публикации

    5
  • Регистрация

  • Последно онлайн

Харесвания

0 Неутрална репутация

Всичко за vesko_4obanov

  • Титла
    Новобранец
  1. Това ми е ясно, и от 2 седмици си ползвам новия апарат(с едно гнездо за СИМ-карта) с вайбъра от предплатената карта(активирах го и я извадих) и с нормалната ми карта на сметка! Въпроса беше какво да направя за да си ползвам вайбъра на нормалната си карта на сметка? Постоянно ми дава грешен код за активация!? Някой може ли да помогне?
  2. При мен не се получава! Смених си чипа(картата) даже и пак не става!
  3. Някой не се ли е сблъсквал с подобен проблем? Помогнете моля ви!
  4. Здравейте, при мен проблема е следния, ползвах Хуауей с 2 карти, активирал си бях вайбър, но вадих картата да я ползвам с друг телефон, след това си сложих обратно картата в Хуауея и ми поиска код за активиране на вайбъра!? Потвърдих си номера, получих код който се зареди автоматично и ми изписа че е грешен! След това получих същия код с смс и пак ми изписа че е грешен! След това се обадих да ми дадът код, дадоха ми код с разлика в последната цифра - въведох го и той се оказа грешен, четох по сума и форуми, изчаках 24 часа - същите глупости, изчаках 48 часа - същите глупости, изчаках 72 часа - същите глупости, Накрая си взех една предплатена карта, сложих си я на 2рото гнездо и си пуснах вайбър на нея! Моята си карта я пробвах на няколко друго апарата, резултата е нулев - същите глупости! Ходих при оператора и си смених чипа, резултата отново нулев - същите глупости! И на Хуауея и на други апарати! Сега съм решил да сменям апарата с такъв с едно гнездо и искам да си пусна вайбър на моята си карта! Дайте моля ви, някакви насоки - как да си пусна вайбъра!?
  • Разглеждащи това в момента   0 потребители

    Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

×
×
  • Добави ново...