Знаете ли какъв се оказа проблема ?След като преинсталирах седмицата и я регистрирах успешно,стигам до момента,при който след рестарт на програмата ми излиза прозорец с надпис "Product Activation",с два активни бутона долу:
"Activate Now" И"Activate later".Ako натисна първия,веднага версията става триал,а при втория регистрацията не се променя,но съвсем логично този прозорец ми излиза всеки път.Ако имате някаква идея как да го махна,без да натискам бутона за продуктова активация сега...Ще се радвам да чуя някакви идеи.