Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Превод на vldPersonals

Featured Replies

[5.11.08]

Здравейте, търся превод на български (дори и частичен ми върши работа) на CMS - vldPersonals.

Мисля, че файловете не се разминават във различните версии над 2.0.0, но все пак - аз съм с vldpersonals v2.3.1 nulled

Благодаря, предварително!

[10.11.08]

Edit: След като видях, българското общество от Dating WebMaster-и колко е усложливо, започнах сам превод на CMS-а. След няколко дена ще ви дам линк.

[22.01.09]

Edit2: Преводът ще се забави... поради липса на желание в преводача.

Редактирано от expoboy (преглед на промените)

• 5 месеца по-късно...

Ще дадеш ли линк , много ще съм ти мерси или вече се отказа тотално. cool.gif

• Автор

Ми... аз го бях превел към 40%, но си взех нова машинка и превода е на старата, която е в шкафа и изобщо не знам дали ще успея да е подкарам, защото дава хардуерни проблеми. Ще ти препоръчам да не се занимаваш с тези готови CMS системи. Защото ако имаш някакъв проблем и не разбираш английски, никой няма да ти помогне в тез български форуми. Всеки администратор на такива сайтове за запознанства си гледа неговата паница и дори да знае как стават работите, си мълчи.

Редактирано от expoboy (преглед на промените)

Несъм много зле с Английския, но май нещо ми куца с енкодинга преведох два файла сейвнах ги като кирилица и после като ги заменя в сайта и той се бънгясва.

Всъщност сега съм на работа, но като се прибера ще ви дам линк на преведена около 60-70%.

А тук може да видите как съм деформирал сайта по мой вкус, може и мнение, и съветче да дадете.

Портокал

Ако може да ми дадете и някаква система или идея по лесничко да събера на всички страници юзерите и паролите в една база данни, а не всяка страница с отделна(както е в момента).

Ми... аз го бях превел към 40%, но си взех нова машинка и превода е на старата, която е в шкафа и изобщо не знам дали ще успея да е подкарам, защото дава хардуерни проблеми. Ще ти препоръчам да не се занимаваш с тези готови CMS системи. Защото ако имаш някакъв проблем и не разбираш английски, никой няма да ти помогне в тез български форуми. Всеки администратор на такива сайтове за запознанства си гледа неговата паница и дори да знае как стават работите, си мълчи.

А що се отнася за помоща. Повечето сме от едно тесто ровим се из форумите, гугъл и питаме на ляво и дясно, когато нещо не ни е ясно и искаме да го разберем. Когато успеем се заровяме в сайтовете и ги ръчкаме почти не остава време за форумите да помагаме (не че сме лоши хора).

Редактирано от loscho (преглед на промените)

• 2 месеца по-късно...
  • 1 месец по-късно...

линк на за превода плз !

ако не е завършен аз ще го завърша и ще дам линк

• 5 месеца по-късно...
  • 4 месеца по-късно...
  • 4 седмици по-късно...

Превода е направен от : BobSoNa модератор в CMS-BG.com линк към превода : Цък

След като се сложи езика в папката "includes/languages" трябва да се инсталира от контролния панел и след това отново от конторлния панел да се смени езика по подразбиране да е Български, защото въпреки инсталирането езика ще си остане Английски.За всички който незнаят откъде се сменя езика по подразбиране ще дам скрийшот Тук

Всички права над превода са запазени от Бобсъна, нямате право да го продавате без негово съгласие, в противен случай човека може да потърси правата за продукта!

Приканвам всички да спазват правилото да се разпространява БЕЗПЛАТНО! КАКТО И ДА СЕ СПОМЕНАВА КОЙ Е АВТОРА НА ПРЕВОДА

Или разменям за брой качени линкове от YouTube в http://mov.bg

:cool:

А ти човек при условие че имаш нещо което е безплатно, направено от друг човек и му искаш 40лв. Не само че залужаваш бан от всеки един уважаван форум, но и публично излагане на твойте действия, също сайта ти е копиран (клонинг) нямаш права за скрипта, всичко до последната буква на кода ти е незаконно.Имаш сайт с незаконно съдържание и нелицензиран скрипт!!!

Съвет не купувайте нищо от него, в повечето от случайте продава моднати продукти с отворен код за 3пъти повече пари отколкот струват!

Редактирано от deefault (преглед на промените)

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.