Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Съвет за избор на телефон

Featured Replies

може ли някой да ми помогне да си избера телефон.

Търся нещо такова

1.да не е nokia samsung LG sony ericson sagem препоръчително е да е benq-siemens или по надежно

2.да има слот за карта памет, хубава камера минимум 2 мегапиксема ,mp3 плеър. и още нещо по скромно и задължително издръжлива батерия

3.да се намера почти в всеки магазин в Бургас

4. цената да е максимум 320 лева

трябва ми просто някой модел за ориентация да не се чудя измежду всички

Редактирано от Гост (преглед на промените)

http://www.handybg.com/Vodafone-527-id1261.html с лооп евтино тъпо и надеждно и лови перфектно радио за 50 кинта.... и да го прецакаш.... :) зна4и на работа по цял ден слушам с него радио и говоря и държи 3 дни батерията

Редактирано от kan4oto72 (преглед на промените)

a може ли да се направи тая далавера - купувам телефона за 50лв с лооп и после изхвърлям лоопа и си слагам моя мтелска карта

забравих да напиша че искам и светкавица на камерата

http://www.handybg.com/Vodafone-527-id1261.html с лооп евтино тъпо и надеждно и лови перфектно радио за 50 кинта.... и да го прецакаш.... :P зна4и на работа по цял ден слушам с него радио и говоря и държи 3 дни батерията

виждал съм го наживо камерата е ужасна а и vodafone и sagem са едно и също

Пич а случайно да знаеш че BenQ-Siemens не произвеждат телефони много отдавна.

По-точно от 2 години.И с тези изисквания дето е поставил очаква да намери подходящ телефон.Изключил е всички най-популярни и стабилни марки само моторолата е изтървал.Бих препоръчал http://www.mobilebulgaria.com/mobiles/view.php?id=1510 или http://www.mobilebulgaria.com/mobiles/view.php?id=1288 ама като не ще такива.

Аз бих си избрал този: http://www.mobilebulgaria.com/mobiles/view.php?id=1410

3,2 мегапиксела камера, дисплеят се вижда ясно дори на ярка слънчева светлина, 240/320. Казват, че е по-лош от k800i, освен това е малко по-скъп, така че може и к800 да се погледне. Аз лично предпочитам този, понеже е със светодиод и няма джойстик. Освен това ми харесва повече като дизайн и размери. За к800 - ксенонова светкавица (по-добра за снимки, не става за фенерче), по-качествена камера и малко по-голям дисплей, също 240/320. Освен това си има запис на глас, запис на телефонните разговори, радио... Липсва му само wifi.

бих склонил на нокиа само защото на българския пазар няма много модели а и сега наводняват с такива боклуци че направо ме е страх да си купувам каквото и да е

нокията ми харесва макар и да знам че са боклуци а относно сони ериксон категорично НЕ те са баш боклуци ,дават само дефекти и се развалят бързо

Нито SE,нито Nokia са боклуци и се развлят бързо:)Ти направо ме разби и ако беше така търсената марка от тебе нямаше да фалира!От 4 години ползвам SE-4 различни модела и никакви проблеми!В крайна сметка зависи от човека как ще ползва телефона и как ще се грижи за него!

използвам сименс и беню сименс от доста време 2 телефона всекидневно базикане по много

един дефект не са дали, а една нокиа по малко базикана от сименс се развали софтуера и затова ме е страх да си взимам нокиа

друго си е сименса може да ти работи 20 години без да мръдне немската нашина

все пак е НЕМСКО КАЧЕСТВО

Само където остана в историята Сименса:P

Първият ми телефон беше Сименс М55 - няма такова животно! Все още работи задоволително, макар че е 4-годишен и все едно е преживял 2 войни ;)

бих склонил на нокиа само защото на българския пазар няма много модели а и сега наводняват с такива боклуци че направо ме е страх да си купувам каквото и да е

нокията ми харесва макар и да знам че са боклуци а относно сони ериксон категорично НЕ те са баш боклуци ,дават само дефекти и се развалят бързо

Е, поне ще склониш за NOKIA това е добре. Не знам защо си толкова скептичен към тази марка, но не би трябвало да ги подценяваш. Аз съм с NOKIA 6630, ползвам го 2 години и нагоре и мога да ти кажа, че работи супер, след като е падал в локви, дъжд го е валял, на стълби е падал, по асфалт се е суркал. Смених му панела да изглежда като нов и ако го видиш и работиш с него ще кажеш, че е на няколко месеца. Symbian - ите (не всички) са добри за мен. Зависи обаче какъв е критерия за търсене. Нещо, което мога да ти предложа е N73. Знам, че малко надвишавам желаната от теб цена, ама ти решаваш. Провери и за 6120 classic или 6121.

Нито SE,нито Nokia са боклуци и се развлят бързо:PТи направо ме разби и ако беше така търсената марка от тебе нямаше да фалира!От 4 години ползвам SE-4 различни модела и никакви проблеми!В крайна сметка зависи от човека как ще ползва телефона и как ще се грижи за него!

Напълно съм съгласен с теб. За SE мога да кажа, че от доста време са стабилни. Много е важно как се отнасяш и софтуерно и хардуерно към телефона си.

скиптичен съм към нокиа защото една се развали пред очите ми и ме е страх от тази марка

нокиа имат най-голям пазаред дял от всички защото най-много наводниха България

по моята логила се развалят най-лесно и хората си купуват нови , а сименс не се развалят и хората като си купят веднъж им работи 10 години че и повече затова сименс и бенкю сименс имат много малък пазаред дял жалко че фалираха и не произвеждат вече качествени стоки

ако може да погледнете и да дадете малко ъкъл относно тази тема че много ми трябва нов панел http://www.kaldata.com/forums/index.php?sh...p;#entry1143024

скиптичен съм към нокиа защото една се развали пред очите ми и ме е страх от тази марка

нокиа имат най-голям пазаред дял от всички защото най-много наводниха България

по моята логила се развалят най-лесно и хората си купуват нови , а сименс не се развалят и хората като си купят веднъж им работи 10 години че и повече затова сименс и бенкю сименс имат много малък пазаред дял жалко че фалираха и не произвеждат вече качествени стоки

ако може да погледнете и да дадете малко ъкъл относно тази тема че много ми трябва нов панел http://www.kaldata.com/forums/index.php?sh...p;#entry1143024

Много прибързани заключения за нокииите и какви са тия сравнения и логики? Ти знаеш ли колко е броя на дефектните телефони сименс и на нокиа? А също така известно ли ти е, че панелите на сименсите не са много издръжливи и че от едно падане се разпарчетосват? Нямам предвид всички модели, но повечето-да. Това за пазарния дял, че нокиите били в голямо обращение у нас означава, че има голямо търсене на тази марка. Причината е в това, че нокиа допада на хората и се продава много. Друг фактор: не зная друга компания да има толкова много разновидности на мобилните си телефони. И накрая - много ясно, че ще има много дефектни апарати на нокиа, имайки предвид внесеното количеството в България.

Моите уважения към другите марки апарати!

Осфен Нокия и Сони Ериксон други хубави телефони има ли ?

има и още хубави но не ми харесват

и панелите на сименс им няма нищо . моя е удароустойчив и колко е падал не е истина -дори не се е разглобил задния капак дори има коментари че кола минава през него и пак работи

нокиа или сони ериксон могат ли да се похвалят с това НЕ

И двете фирми имат екстремални телефони:)Но ти какво искаш хубав телефон или издръжлив на всяккави влияния?Казах ти ,че всичко зависи от грижите към телефона:)Иначе няма смисъл..........Определено не си запознат по-подробно с GSM-ите :)Според тебе ти трябва телефон само за говорене,а такава работа ще ти свърши всеки бюджетен!Но немарливото отношение не води до нищо добро!!!

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.