Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

RQ: virtial CD/DVD driv за Windows x64?

Featured Replies

имам cd с програмата longman и искам да го размножа но не може да се копира пробвах с неро и клоне - не става! моля дайте ми съвет как да направя копие!

<{POST_SNAPBACK}>

enron,

Ако имаш предвид четвъртото издание на Longman, вземи под внимание следното:

1. CD-то е със защита SaveDisc 2 (8 черепа в ClonyXXL). То вече се копира без особени проблеми с коя да е от 4-те основни програми - Alcohol 120%, CloneCD, BlindWrite и GameJack. След като задаваш въпроси, предполагам, че нямаш много опит в тази сфера, затова ползвай BlindWrite -  най-лесно е с нея, защото не изисква практически никакви настройки.

2. При инсталацията на Longman обаче се инсталира и SafeCast защита на Macrovision, която пуска C-Dilla - процес под Windows за защита против пиратски копия, правещ периодични проверки на автентичността на инсталационното CD (иска ти го отвреме-навреме, за да го провери).

За да избегнеш уловките на този разкошен речник, ти препоръчвам следното:

1. Направи си ИМИДЖ на оригиналния диск (напр. с BlindWrite, както ти казах по-горе; ползвай само последни версии на тези програми - пусни търсачката напр. в датата и ще ги намериш). Можеш да си изтеглиш и готов имидж оттук:

http://rack5.free.evro.net/free2/Web4o/Lon...%20Edition).iso

Току-що го проверих и видях, че имиджа (ISO-то) си е на мястото (ако се наложи въведи адреса в браузъра на ръка - http://rack5.free.evro.net/free2/Web4o ).

2. За инсталиране на Longman монтирай този имидж на виртуално CD - напр. с Daemon Tools, Alcohol, Virtual CD или нещо подобно. Когато след време ти иска автентификация, просто ремаунтни имиджа да се "успокои" C-Dilla.

3. Не се мъчи от имиджа да записваш CD-та с Longman - винаги ще имаш проблеми при инсталацията и автентификацията. Вместо това, РАБОТИ САМО С ИМИДЖ-ФАЙЛА И ВИРТУАЛНИ CD-та !!!

(Един трик: ако все пак си направил копие на речника с CloneCD и не ти тръгва инсталацията или не работи автентификацията, пусни CloneCD Tray, маркирай "Hide CD-R Media" и пробвай пак)

<{POST_SNAPBACK}>

трябва ми Ansoft Ensemble ili Designer za 64bit Windows

дали някой може да ми помогне?

Също така, знаете ли как мога да си сложа фонетична кирилица на тоя 64 битов Windows? С Инженера не става, или поне аз не можах да го тръгна laugh.gif

<{POST_SNAPBACK}>

Някой от вас да знае софтуер за VIRTUAL CD/DVD DRIVE за Windows x64???

Пoвтарям: WINDOWS x64, а не за други OS!

Имам опит в копирането на защитени CD-та (в частност и на Longman).

Това, което казва Licensed User е абсолютно вярно!

Редактирано от vpenev (преглед на промените)

Доколкото знам единстевите, които работят по разработката на Virtual CD/DVD за Win x64 засега са хората от Alcohol 120%, но все още не са споменали датата за новия Alcohol 120%.

@ vpenev,

Единственото горе-долу работещо решение, което знам (не съм с 64-bit Windows), за момента е FantomDVD. Можеш да го изтеглиш оттук, като прочетеш разбира се и коментарите:

http://www.planetamd64.com/index.php?showtopic=10193

А иначе всички работят, но резултатите предстоят. Новият Daemon Tools с поддръжка на 64-bit Windows се очаква да излезе до 10-на дена, а след него и останалите.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.