Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

ТВ Тунер за Vista 64bit с 4GB RAM?

Featured Replies

Здравейте!

Търся ТВ тунер за Vista 64bit с 4GB RAM.Изглежда много лесно но на практика такъв тунер няма!?!?!

В момента съм с Hauppage WinTV-PVR 150.Няма подкарване на това чудо на такава конфигурация - четох, че проблема бил с драйвърите на ниско/високо ниво или нещо такова - не ми стана ясно.Проблема бил с 4-те гб рам - ако изкормя едната пръчка тръгва - с 2гб рам - само че това не е решение - всеки знае колко рам гълта Вистата!

Дайте някакъв акъл!Какъв тунер ще тръгне?

На сайта на Hauppage има драйвъри за 64 битова Виста само дето не може да тръгне с тях!

Писах до производителя - казаха че никога не е тествано с такава конфигурация - толкова по въпроса!

Спрял съм се на Avermedia TV тунер Super 007 ,FM PAL BGDK,MCE - може и да тръгне - поне така казват вносителите!

Дайте предложения,ако някой има такава конфигурация с работещ - безпроблемно - тв тунер на PCI слот!

Благодаря на всички предварително!

Оперативната памет няма нищо общо с периферийте.

Това :

http://www.avermedia.com/AVerTV/Product/Pr...ail.aspx?Id=182

http://www.comelsoft.com/product.php?cat=t...sb&lang=bul

е много добър вариант , usb е , но работи перфектно.

cool.gif

• Автор

Здравей!

За един месец изчетох тонове материал по въпроса - прав си, че на пръв поглед рама няма нищо общо - оказва се, че на практика точно това е проблема - вадиш едната пръчка,слагаш драйвърите - върви.Слагаш втората пръчка - стават 4 гига, пускаш го веднъж и това е и последното пускане - край - няма тръгване!

Четох в английския форум на Hauppage - англичаните имат същия проблем.

Да не говориме че докато подкараш звука и настройките може да ти отнеме една седмица!Някой ме посъветва да търся фикс в нета или да чакам да пуснат ъпдейт от фирмата производител -едва ли бих писал тука ако не съм го направил :huh:

Това е характерно за тази фирма - не е от тях - просто макар и в Европа,ние още сме си на Балканите и няма поддръжка за нас.

Така че темата остава - търся някой който е подкарал тунер на такава конфигурасия -в смисъл - ти ползваш ли такъв тунер ,реално работещ(защото фирмите вносители е нормално да твърдят ,че работи та се къса за да си продадат продукта - просто не ми се иска да купувам нещо,после да го връщам да има мрънкане от продавача,както е нормално тука да става когато ти продадат нещо, което и те не знаят дали работи cool.gif ) - реално -отиваш,купуваш и работи.

Благодаря на всички ,които ще дадат мнение!

Тунера го ползвам с конфигурацията от подписа , само че с XP SP2 и работи без забележки. Ползвам го и на нетбука еее701 , но там не може да записва , защото е слаб процесора.

Разгледай в сайта на aver media , те са сериозна фирма , продавал съм и ползвал много техни продукти , всичко работи безотказно. Вярно е , че са малко по-скъпи , но според мен си заслужават разликата.

Успех cool.gif

• Автор
Тунера го ползвам с конфигурацията от подписа , само че с XP SP2 и работи без забележки. Ползвам го и на нетбука еее701 , но там не може да записва , защото е слаб процесора.

Разгледай в сайта на aver media , те са сериозна фирма , продавал съм и ползвал много техни продукти , всичко работи безотказно. Вярно е , че са малко по-скъпи , но според мен си заслужават разликата.

Успех cool.gif

Ами и аз мисля така да направя - aver media -та да пробвам - поне за един от относително нескъпите им модели има драйвъри за 64 бита.

Все пак темата остава отворена - май никой досега не е имал такъв проблем - дано го реша и да драсна във форума :whist:

Здравейте!

Търся ТВ тунер за Vista 64bit с 4GB RAM.Изглежда много лесно но на практика такъв тунер няма!?!?!

В момента съм с Hauppage WinTV-PVR 150.Няма подкарване на това чудо на такава конфигурация - четох, че проблема бил с драйвърите на ниско/високо ниво или нещо такова - не ми стана ясно.Проблема бил с 4-те гб рам - ако изкормя едната пръчка тръгва - с 2гб рам - само че това не е решение - всеки знае колко рам гълта Вистата!

Дайте някакъв акъл!Какъв тунер ще тръгне?

На сайта на Hauppage има драйвъри за 64 битова Виста само дето не може да тръгне с тях!

Писах до производителя - казаха че никога не е тествано с такава конфигурация - толкова по въпроса!

Спрял съм се на Avermedia TV тунер Super 007 ,FM PAL BGDK,MCE - може и да тръгне - поне така казват вносителите!

Дайте предложения,ако някой има такава конфигурация с работещ - безпроблемно - тв тунер на PCI слот!

Благодаря на всички предварително!

Взимаи го аз с виста х64 и 4ГБ рам и AVER 007 ми върви без проблем

Ето виж

Редактирано от ivichev (преглед на промените)

• Автор
Взимаи го аз с виста х64 и 4ГБ рам и AVER 007 ми върви без проблем

Ето виж

Eеее! Най после един пост ,който да ме обнадежди!!

Голямо мерси за инфото!

Само искам да те питам - звука откъде го изкарва тунера - от вградена карта или имаш външна като мене - моята е Creative Audigy ZS 2.В момента тунера ми е включен в звуковата карта ,а другата съм я резнал от биоса - вградената.

Притеснява ме, че може да имам проблеми с подкарването на звука през Creative - а ако няма как да се конектне със звуковата карта.Че хич не ми се ще да изхвърля Creativ-а и да включвам вграденото аудио.....

Както и да е - ще отида утре да взема Авермедиата - пък дано да не възникнат проблемации!

Мерсаж отново за постовете! :)

Честно казано най-доброто което можеш е да си вземеш нещо на Pinnacle но за съжаление техните драйвери за Виста х64 са все още в бета версия . За алтернатива бих ти предложил моделите на Асус - идват много добре окомплектовани , лесни за употреба , с много добра поддръжка от към драйвери. Пускал съм ги (по-голяма част от тях) на какви ли не машини - инсталират се винаги без проблем. инсталирал съм Hybrid на машина като твоята с разликата че беше с 6ГБ :rolleyes:

• Автор

Към ivichev

Днес взех AverMedia-та.

Само ме светни как го инсталира - имам предвид как изключи това на вистата - New hardware found?

В упътването на авера пише че трябва да му дам cancel като се покаже ама не ще мамка му!

В смисъл - това имаше ли значение като ти го исталира или да се мъча да го изключа това New hardware found?

Благодаря предварително!

• Автор

Първо да благодаря на ivichev!!! ;):)

Това ми е последния пост по тази тема.

Инсталирах AverMedia-та - работи перфектно на 64 битова Виста с 4 гига рам и така нататък!! Както каза ivichev! ;)

Така че на всички ,които имат проблем с тунера на такава конфигурация - да отидат и да си купят това (Ето го - http://19238.stantek.com/ или http://www.plesio.bg/tv-radio-card-c...-p-230306.html)- има го навсякъде на пазара и е около 55-60 лева.

Успех на всички и благодаря за мненията!

Редактирано от belmondo7 (преглед на промените)

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.