Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Excel - Makро/адд ин

Featured Replies

Значи имам следния проблем - имам една Ексел табела, която трябва да се ползва от три различни работни места, които са вързани в мрежа. Табелата е на сървър до който имат достъп всеки един от трите компютъра. Проблема е, че ми трябва макро или някакъв адд ин, който да ъпдайт-ва табелата в реално време..тоест когато се направи промяна на табелата от едно от трите работни места-то тази промяна трябва да бъде видяна в реално време на останалите две..или примерно 3-4 минути по късно. Това принципно е възможно ако табелата се освободи и и като се направи промяна да се запамети, а на останалите трябва също така да се запамети и чак тогава се вижда промяната.

Та значи ми трябва точно такова макро или адд ин, който да извършва това запаметяване автоматично примерно на всеки 2-3 минути или тогава когато има промяна в табелата за да може тези промени веднага да се видят на останалите работни места, също така да прави подсигуряшащо копие на всеки примерно 30 мин. Пропуснах да кажа, че табелата ще е отворена нон стоп и на трите работни места...

Някой има ли идея....не е проблем макрото или адд ин да се лицензирани и тоест да трябва да платя за да ги ползвам - важното да свърши работа и да не скапва табелата... :speak:

благодаря предварително

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.