Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Проблем с x1650pro 512mb agp

Featured Replies

Имам следния проблем качих последни драйвери за картата но когато smartgart™ се включи активира agp-на изключено а не на 8х когато го задам ръчно на 8х режим и ме пита да се рестартира след рестарта отново е на изключено ?!!? моля за помощ ако някой знае от какво се получава така

post-193818-1226788313_thumb.jpg

дъното е: .... ?

захранването на видео е включено или не ?

• Автор
дъното е: .... ?

захранването на видео е включено или не ?

Дъното е Аsus K8N-E s.754. 3 slota za ram sata 1,2 agp8X незная откъде е този проблем от драйверите ли дадох сумати пари за видеото и сега ми сече дори cs 1.6

колкото до захранването включено е допълнотелно захранване в картата просто тя го изиска кабела за флопито съм включил

колкото до захранването вкючено е допълнотелно просто картата го изисква кабела от флопито съм го включил

nForce драйвера инсталирал ли си? Aко не си, първо деинсталирай драйверите на видеокартата, инсталирай тези на чипсета и после инсталирай и драйвера за видеото. И разкарай шиб@ния Flex type - ХР-то си има отлична поддръжка на кирилица.
  • Автор

ами да инсталирал съм всичко от диска за дъното ще сваля този най-новият да видя какво ще стане

Или този nforce3_winxp_5.11.

ПП: Пробвай с чисти драйвери без CCC и с ATI TrayTools.

ПП2: С кой биос си? Ако не стане тези драйвери пробвай с флаш на биос последната версия е K8N-E Release BIOS 0411 от 2006/03/07.

Редактирано от androns (преглед на промените)

Или този nforce3_winxp_5.11.

Нарочно не го предложих, понеже 5.11 много често води до проблеми при някои дъна, докато 5.10 е много по-стабилен.

Съгласен съм с теб. На сайта на ASUS последния драйвер за това дъно е микс от 5.10 и 5.11.

a биоса как е настроен

http://www.omegadrivers.net/ati_faq.php

някои има ли линк са Биос опциите по съвети на

omega drivers.net

Редактирано от saentist (преглед на промените)

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.