Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Кървавият спорт "Cage Rage"

Featured Replies

Cage-Rage-1.jpg

Cage-Rage-2.jpg

За десетилетие кървавото предизвикателство "Cage Rage" успя да набере достатъчно популярност, за да се превърне в най-голямото зрелище за "ценителите" на насилието. Днес запалените фенове на кръвопролитието на ринга са готови да заплатят от 25 до 100 лири стерлинги, за да наблюдават как двама мъже се пребиват до смърт в стоманена клетка.

Популярността на сблъсъците от шампионата "Cage Rage" се дължи най-вече на факта, че на бойците е разрешено прилагането на всякакви техники от различните бойни изкуства, няма забранени хватки по време на срещите, а самите схватки продължават до пълното поражение на единия от противниците.

В Америка и Великобритания кървавият спорт печели най-голяма популярност. В тези страни са най-много и клубовете, в които се организират състезанията от "Cage Rage". Битките се анонсират като "Върховната схватка" и се излъчват по платения канал Sky Sports.

Пълната статия

Ужас! Само мътят мозъците на хората и ги подтикват към насилие. Направо трябва да го забранят това :whist: ужасно извратен начин за забавление, незнам колко комплексиран и със сбъркана психика човек трябва да е този, на който му доставя удоволствие чуждото страдание.

То бива,бива да правиш всичко за пари,ама това е наистина много брутално и прекалено. :whist:

Това е шоу.Мисля,че не е по брутално от Биг брадър от психологическа гледна точка.Тов адейства на първичните инстинкти и на повърхностната психика,а ББ действа дълбоко на съзнанието.Какво ще кажете за някой екшън наситен с експлозии и битки и него ли го гледат хора с извратена психика?Не се вързвайте толкова бе хора на това.Да не сме деца че да се влияем толкова лесно.Всички знаят че това е спортно шоу е във всеки спорт има и контузии. cool.gif

Абсолютно съм съгласна с Еърфен! Човек трябва да може да извлича забавление или поука от всичко. Щото някои хора могат и от Недялко от ББ да вземат пример - боже опази ;) а това също е мнооого брутално ;)

Редактирано от arti (преглед на промените)

Има правила- да не се хапят и да не си бъркат в очите. Задника на Азис на билборд или Евгени Минчев по телевизията лично за мен са много по-противни :clap:

Ако някой се интересува от истински битки в клетка : UFC. Има доста тук

Брутално или не, моето мнение е, че всеки един от участниците все пак знае в какво се "забърква" и защо го прави. Дали за пари, дали за самодоказване, дали поради друга причина... те си знаят. Но има и нещо друго - поне с мен е така - след като съм гледал две-три "схватки" от този тип (не че съм гледал повече от три-четири пъти де!) усещам как за известно време моята "лична агресия" намалява до минимум... С една дума - отдушник, канализация на излишната агресивност...

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.