Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Искам покана за bit-hdtv.com

Featured Replies

Бих искал една покана за http://www.bit-hdtv.com на e-mail: [email protected]. Обещавам ,че ще държа коефицент. Благодаря предварително. :)

• Отговори 73
  • Прегледи 16k
  • Създадено
  • Последен отговор
  • 2 седмици по-късно...

Може ли една покана за iptorrents.com и www.bit-hdtv.com.Благодаря ви предварително.

Ето и малко спеедтестове:

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Публикувано изображение

[email protected]

Редактирано от marioxray (преглед на промените)

• 1 месец по-късно...
  • 1 месец по-късно...

Здравейте! Аз също търся за www.hd-torrents.org и за www.bit-hdtv.com ...но никой не дава ... :whist: последен опит правя и тук... ако на някой му се откъсне от сърцето, ако не- здраве да е! [email protected]

• 2 седмици по-късно...

Здравейте, търся покана за HDBits или bit-hdtv.com ,отдавна търся покана за тези сайтове и гарантирам положителен коефициент ( в Extremebits.org съм с 3.91 , мога да пратя покана за там в замяна :wors: ) Майл - [email protected] Мерси предварително!

Здравейте! Аз също търся за www.hd-torrents.org и за www.bit-hdtv.com ...но никой не дава ... :ph34r: последен опит правя и тук... ако на някой му се откъсне от сърцето, ако не- здраве да е! [email protected]

Дава грешка в е-мейла.

Здравейте, търся покана за HDBits или bit-hdtv.com ,отдавна търся покана за тези сайтове и гарантирам положителен коефициент ( в Extremebits.org съм с 3.91 , мога да пратя покана за там в замяна :ass: )

Майл - [email protected]

Мерси предварително!

Пратих ти за bit-hdtv.com.

Редактирано от Orange_001 (преглед на промените)

• 2 седмици по-късно...
  • 2 седмици по-късно...
  • 7 месеца по-късно...
  • 1 месец по-късно...
  • 2 седмици по-късно...

Здравейте и за много години! Бих искала ако е възможно да се сдобия с покана за hd-torrent.org Ще бъда безкрайно благодарна. Мейла ми е : [email protected]

Редактирано от gergana (преглед на промените)

• 4 седмици по-късно...

Здравейте, търся покана за http://www.bit-hdtv.com . Ако на някой у се откъсне от сърцето ще съм му много благодарен! E-Mail : [email protected]( може и на [email protected]) Предварително благодаря !

Здравейте, Бих искал да помоля за покана в някой от HD тракерите, като например hd-torrents.org Ще ви бъда наистина благодарен и ще ъплоадвам на MAX :) [email protected]

Редактирано от stefman1981 (преглед на промените)

Здравейте, може ли някой да ми прати покана за BIT-HDTV? Ще му бъда много благодарен. Имейл: [email protected] EDIT:Вече получих благодаря!

Редактирано от Stanko2121 (преглед на промените)

• 1 месец по-късно...
  • 6 месеца по-късно...

Хора имам 42 led 3d tv.Трябва ми стабилен тракер за 3д филми да имате нещо на ум?Защото нашите са много зле от 3д. Някой да има покана за HDME или можеби по-добър???? [email protected]

Редактирано от rangel88 (преглед на промените)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.