Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Онлайн търговия Въпроси

Featured Replies

Здравейте Прочетох всички теми в тая секция ,но не намерих нужната информация ,която ми трябва. И така въпросите ми са: 1. Какви лицензи , документи са ми нужни за започване на такъв бизнес ЛЕГАЛНО! Трябва ли да притежавам фирма ?(продаване на техника ) 2. Разплащанията ще са само в България и искам да ми се превеждат парите по банков път. Какво ми е нужно да направя за това ? 3. Само информативно питам. Какво трябва да се направи при закопуване на кредити в смисъл нещо като в онея сайтове със смс-те или да речем чрез epay нещо като размяна пари за кредити (зададени цена за кредити естествено от мен ) и как да получа тея пари след това ? ако имате време и ви се занимава моля намерете ме в скайп" Skype" FantasyBoy305 Благодаря предварително

Редактирано от LonelyInUniverse (преглед на промените)

Въпросът ти е юридически. Намери някой юридически форум.

• 4 седмици по-късно...

.......кредити в смисъл нещо като в онея сайтове със смс-те или да речем............

давам практически съвет(от личен опит) - изчети първо колкото се може повече информация по темата както в този форум така и в останалите - после анализирай бизнеса на конкурентите си - и чак след това пиши КОНКРЕТНО за неща които все още са ти мътни - в противен случай никой няма да ти съдейства (от елементарен мързел) - понеже в момента въпросите ти са пълна каша - нещо от сорта "кажете ми как да стана богат понеже ми казаха че можело така и така и така...."

Редактирано от webmoney (преглед на промените)

Здравейте

Прочетох всички теми в тая секция ,но не намерих нужната информация ,която ми трябва.

И така въпросите ми са:

1. Какви лицензи , документи са ми нужни за започване на такъв бизнес ЛЕГАЛНО! Трябва ли да притежавам фирма ?(продаване на техника )

2. Разплащанията ще са само в България и искам да ми се превеждат парите по банков път. Какво ми е нужно да направя за това ?

3. Само информативно питам. Какво трябва да се направи при закопуване на кредити в смисъл нещо като в онея сайтове със смс-те или да речем чрез epay нещо като размяна пари за кредити (зададени цена за кредити естествено от мен ) и как да получа тея пари след това ?

ако имате време и ви се занимава моля намерете ме в скайп" Skype" FantasyBoy305

Благодаря предварително

ВРЕМЕ ти е драги да се отърсиш от андрешковския манталитет и байганьовския табиет и да престанеш търсиш келепир по форумите !

Юридическите консултации , както и всеки друг вид ТРУД са изцяло ПЛАТЕНИ и не се раздават благотворително на муфтаджии !

Ако си социално слаб -има си начин да ДОКАЖЕШ това и да получиш безплатна консултация от адвокат !

В противен случай-вземаш няколко десетачки в джоба и се отправяш към първата адвокатска кантора за консултация .

„…. Освен това, всички тук си рискуваме дисциплинарно дело, защото по принцип безплатните съвети са забранени от нашият Адвокатски съвет. Освен това не можем да използваме реклама …………….и т.н….”

http://lex.bg/forum/viewtopic.php?f=5&t=34259

• 1 месец по-късно...

ВРЕМЕ ти е драги да се отърсиш от андрешковския манталитет и байганьовския табиет и да престанеш търсиш келепир по форумите !

Юридическите консултации , както и всеки друг вид ТРУД са изцяло ПЛАТЕНИ и не се раздават благотворително на муфтаджии !

Ако си социално слаб -има си начин да ДОКАЖЕШ това и да получиш безплатна консултация от адвокат !

В противен случай-вземаш няколко десетачки в джоба и се отправяш към първата адвокатска кантора за консултация .

„…. Освен това, всички тук си рискуваме дисциплинарно дело, защото по принцип безплатните съвети са забранени от нашият Адвокатски съвет. Освен това не можем да използваме реклама …………….и т.н….”

http://lex.bg/forum/viewtopic.php?f=5&t=34259

Боже, и тук ли се пръкна !!!

http://www.forum.bgoffers.com/viewtopic.ph...&highlight=

http://209.85.129.132/search?q=cache:BeMCP...mp;client=opera

http://209.85.129.132/search?q=cache:7Fkc0...mp;client=opera

http://www.forum.bgoffers.com/search.php?s...thor=pepone2009

Редактирано от eleena1999 (преглед на промените)

• 3 седмици по-късно...
:) Пепонето е некаф маняк дето иска да прави парички и не го радва да дава безплатни савети както се вижда от идентичния му пост във 101010 форума :)
  • 2 години по-късно...

Здравейте.Бих помолил за някаква информация за това

Plus 500 Лицензирана и регулирана по MiFID (The Markets in Financial Instruments Directive) Инвестиционна компания

Plus500UK Ltd е компания, регистрирана в Англия и Уелс под номер 07024970.

Plus500UK Ltd е напълно лицензирана и регулирана европейска инвестиционна компания, специализираща в договори за разлика (ДЗР/CFD) върху стоки

акции, валути и индекси

а ето и линка

Онлайн търговия - Платформа за електронна търговия.

www.plus500.bg/Онлайн+търговия

Означихте това обществено с +1. Отмяна

Котировки в реално време, Бонус

Та докато ровя в нета за допълнителна работа попаднах на това . Нищо не разбирам ама ми се видя интересно.

Ако някой знае нещо ....

Благодаря.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.