Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Как да създам динамичен уебсайт?

Featured Replies

Здравейте, не знаех къде да сложа тая тема затова избрах тук.Моля, ако е грешен раздел, да я преместите.Искам да попитам как и с кои програми мога да създам динамичен сайт - така че хората да могат да редактират съдържанието му?

"Ето това искам да знам как да направя - Бази данни. Включват потребителски страници и система за администрация (прибавяне, редакция, изтриване)"

Редактирано от maver (преглед на промените)

Най-популярният начин за това е като използваш PHP в комбинация с MySQL. По книжарниците има доста книги на български по въпроса. Ако не ти се дават пари и си на "ти" с английския в интернет има доста книги по темата!

• Автор

Здр, имам перфектен писмен и говорим английски.Дай линкове ако можеш, точно затова си мислех.Все още не съм сигурен как да ползвам MySQL затова се орбъщам към Вас.Прегледах е107 платформата, но все още не съм сигурен дали тя е най добрият избор!

Здр, имам перфектен писмен и говорим английски.Дай линкове ако можеш, точно затова си мислех.Все още не съм сигурен как да ползвам MySQL затова се орбъщам към Вас.Прегледах е107 платформата, но все още не съм сигурен дали тя е най добрият избор!

Ами отиди на сайта на продукта и запучни да четеш ръководствата, много помага :rolleyes:

• Автор
cool.gif И аз така мисля,но нали знаеш - Някой път на готово е по - лесно! :bedtime2:
  • Автор

А коя е по добра според теб?

Аки искаш от мен да ти кажа коя да използваш - не мога. Все едно да ти кажа коя е най-вкусната манджа! Пробвай всяка една от тях, виж кое ти харесва, кое не, налични модули и разни неща от този род. Едва тогава вече ще можеш ти да решиш коя е най-добрата за твоите нужди. А иначе поне аз съм с впечатление, че Joomla е най-известната и най-изполваната.

Успех!

Много зависи към какво искаш да бъде насочен този сайт. Аз лично мисля че Joomla и Drupal са най-известните платформи за сайтове, ако предпочиташ да си направиш блог тогава Wordpress е по-добрият избор.

Ако имаше умения в PHP и CSS, ще ти е голям плюс в разработката на сайта.

Здравей! Мисля, че това което може да ти върши работа е една малка и лесна за използване, но мощна CMS. Според мен, идеална работа ще ти върши PHP-Fusion. Има доста добра поддръжка, български интерфейс и много добавки, с които да направиш системата по-функционална.

А според мен две години подред Joomla става най-добрата система за контрол на съдържание в света. :)

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.