Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Какво става с дата.бг?

Featured Replies

За вас не знам, ама аз изобщо не мога да се логна. ;)

Сигурна съм, че все някой ден ще я оправят. laugh.gif

• Отговори 108
  • Прегледи 22,3k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Публикувани изображения

За вас не знам, ама аз изобщо не мога да се логна. ;)

Сигурна съм, че все някой ден ще я оправят. laugh.gif

някой ден... може би...

Няма никакъв ред в "новия" дизайн. Както четох по горе, не пак, а отново се изложиха!

Какво пък толкова ги обсъждате. Ако не е дата други ще бъдат. Голяма работа. Нека Калдата да подари на всеки по 1 ГВ лично пространство, да направи съответната търсачка и нещата се нареждат.

Да, но точно калдата няма да е. Останал съм с впечетлението, че тук темата за нелицензирания софтуер и други подобни в противоречие със закона за авторското право е табу. Добре си е така калдата. Форума на датата се беше превърнал в спам-говорилня и "страшни" модове триещи теми без предупреждение кръстосваха раделите на длъж и на шир и сееха разруха. biggrin.gif

П.П.: Айде аз млъквам са сега, че достатъчно "оцапах" и тоя форум. :yanim:

Аз ще ви кажа какъв им е проблемът-единият сисадмин се е намахал зверски с водка флирт и си е изкарал гнева на една от кутиите,в които се намира дисковия масив с базата данни,който е потрошен и сега се опитват да измъкнат информацията.Какъв е изводът-не идвайте на работа пили водка(още повече флирт). laugh.gif

Е чак нищо не може

На мен ми излиза 502 Bad Gateway

--------------------------------------------------------------------------------

nginx/0.6.32 sad.gif

Абе аз ли съм без късмет и все оцелвам времето, когато са я спряли.

Или въобще не са я пускали тая дата?

Абе аз ли съм без късмет и все оцелвам времето, когато са я спряли.

Или въобще не са я пускали тая дата?

Да, пускаха, спираха явно още е много нестабилна и все нещо се "чупи". Наистина форума не работи но се логнах и ползвах търсачката, даже си дръпнах една две песни :clap:

Да, пускаха, спираха явно още е много нестабилна и все нещо се "чупи". Наистина форума не работи но се логнах и ползвах търсачката, даже си дръпнах една две песни :wors:

При мен още я няма :clap:

Винаги съм твърдял, че data.bg са банда некадърници. Още от самото им създаване личеше че не ги бива за това, което се опитват да правят. Вечно забиващия форум, безледно изчезващите теми и мнения, после бозавия нов дизайн, сега нов бозав дизайн, плюс безпрецедентна издънка с въвеждането на новата функционалност.

На запад за такива издънки цели компании изхвръкват от бизнеса. Единственото преимущество на data.bg е, че имат набран user base, защото бяха първи. Но рано или късно потребителите се ориентират и вдигат гълъбите. Даже мисля, че това ще се случи много скоро.

Екипът на дата.бг и при старите собственици, и сега, нямат грам идея за добър дизайн, usability и scaling. За мен са пример как "Не трябва да се прави".

Редактирано от thunderl (преглед на промените)

Не мога да се регистрирам?

И Аз... но коледа наближава и може да стане чудо и да проработи като хората тоя сайт biggrin.gifcool.gif

На мен пък вообще не ми го отваря ... а преди няколко дни се отваряше, но не намерих търсенето.Искаше ми и да съм регистрирана, аз преди си бях ама ми каза, че съм невалиден потребител ohmy.gif

data.bg и Windows нещата, които маи винаги ще бъдат бъгави. Споделяте ли?

тоя форум за нищо не става. толкова ли е трудно да се инсталира едно phpbb?

data.bg и Windows нещата, които маи винаги ще бъдат бъгави. Споделяте ли?

тоя форум за нищо не става. толкова ли е трудно да се инсталира едно phpbb?

Не то не е трудно ,ама те искат да вървят "напред" ,а не да се връщат назад .Нищо ,че 90%от потребителите си искат стария форум и въпреки това ,че явно не се справят с това php ;)

сега гледам форума си е наред ама не мога да се регистрирам.Нещо оправят пак и ми излиза бял екран.

незнам за вас но при мен търсачката е отвратителна боза ... направо нищо не излиза като хората ... и в последно време все пише че дата-та е в ремонт...незнам какво още мажат по нея не искам и да знам biggrin.gif

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    26%
    Дарени 256.00 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.