Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

WI-FI D-LINK проблем!

Featured Replies

Здравейте!Наскоро си купих безжичен рутер,д-линк 524.При опитите ми да го настроя той си откри WAN мрежата,зададох статичен днс сървър на връзката/безжичната/,дотук без проблеми,а-направих впа кодиране.Но след 10-на минути престой в мрежата,връзката ми се прекъсва ,отново конект и така безкрай.При спиране на WZC конфигурацията връзката ми остава стабилна за около час,но не вярвам само в това да е проблема.Другото,което забелязах е,че МАС адреса на лаптопа и персоналния компютър е еднакъв.

това си го направих преди да купя рутера.Ако някой има идеи,моля за помощ,защото с моите способности стигам дотук.

Ами смени си MAC адресите де!

• Автор
Ами смени си MAC адресите де!

Аз ще ги сменя,ама откъде да взема новите,от провайдера ли/кейбъл тел/,не мога да си ги измисля

• Автор

Това ли е всичко?Някой няма ли някакви други идеи,или не съм описал проблема правилно...?

Смени мак адресите бе човек! Ако не са уникални няма дя работи. Как от къде да ги вземеш, те са си зададени от производителя да са уникални. Не са станали еднакви самички - някой ги е пипал. Изтрии пипаното и те сами ще се ресетнат до фабрично.

• Автор
Смени мак адресите бе човек! Ако не са уникални няма дя работи. Как от къде да ги вземеш, те са си зададени от производителя да са уникални. Не са станали еднакви самички - някой ги е пипал. Изтрии пипаното и те сами ще се ресетнат до фабрично.

Благодаря,ще пробвам.Мак адресите ги уеднаквих,когато бях без рутер,и откачах от единия омп на другия лан кабела,когато ми трябваше интернет.

• Автор

Такааа...,рестартирах рутера,той си намери автоматично мак адресите,на ВСИЧКИ карти-безжична,на стационарния комп ,на лаптопа,мак адресите са РАЗЛИЧНИ,НО,няма интернет-вкарва ме само в сайта на рутера:192.168.0.1 безжично ,и никъде другаде!!!DHCP-enabled,wireless-enabled,firmware-update to wer2.07,revb/4,зададох всички настройки автоматично ,та барем сам се светне,ако аз не мога,после зададох статичен DHCP адрес,пак няма нет,по лан кабела нет има навякъде,по въздуха само до нет настройките на рутера,а сега де?!?!?Възможно ли е да е от провайдера нещо?

• Автор

Здравейте пак!Никой не ми отговаря ,ама аз да си напиша.....Та така-1-во интернета се оправи.Още отначало съм объркал понятията като писах че мак адресите са еднакви.Еднакъв е мак адреса на WAN мрежата и на настолния комп,предполагам че това е адреса,който са ми дали провайдърите.

Не знам дали това е правилната конфигурация,но засега всичко работи.Та за мак адресите:на пц-то е същия като на ван-а,на мрежовата карта на лаптопа-липсва,на безжичната мрежа на лаптопа си е отделен.Нормално ли е това???Айде чао,няма да ви занимавам повече,ако проблема се повтори,отивам на доктор-не си струва за 20 лв да се образовам в нова област :wub:

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.