Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Инвокиране и евокиране на духове и други неща

Featured Replies

Вярвате ли в такива неща? Какво мислите по въпроса? И тъй нататък...

В заглавието пише и други неща , защото разбрах, че можело да се евокират не само духове, но и мантри и други неща - не знам точно какви.

Аз не знам много по въпроса и моето мнение е, че това е много опасно и човек може дори да полудее. Знам също, че при подобни опасни игри в човека може да се всели дух, който да реши да не напука тялото му, а да го използва, за да получава лично удоволствие от живота, защото духовете нямат тяло и някой само си търсят такова, за да се отдадат на удоволствия. :)

Как ще коментирате темата?

Смени веднъж раздела де .

а по темата , мога да излекувам всяка обсебена от подобни простотии ако медицината е безсилна. Лечението е с доживотна гаранция.

• Автор
Смени веднъж раздела де .

а по темата , мога да излекувам всяка обсебена от подобни простотии ако медицината е безсилна. Лечението е с доживотна гаранция.

Още щом видях ника ти най-отдолу в раздела разбрах, че веднага ще се включиш в най-новата ми тема и пак ще изръсиш някоя глупост. Що да сменя раздела? Да не би да искаш да си говориш с мен и на други теми, а? Ми, ти явно следиш къде пиша, щот като ме видиш, независимо в кой раздел пиша, веднага споменаваш някоя глупост, обикновено свързана с магиите. Толкова ли си нямаш забавление и никой не желае да ти пише в другите подфоруми, че все се въртиш тук и ръсиш глупости. Освен това, ти си извършил едно нарушение на правилата на форума - в профила си си сложил част от едно мое ЛС към теб. На мен ми е все едно, но това е нарушение на правилата - ЛС са анонимни!

Джаджа, линкът, който си дал не се отваря - това нарочно търсен ефект ли е?

Пускайте и информация по въпроса - каквато намерите. Нещо по-интересно.

Редактирано от tuksum (преглед на промените)

Ама ти наистина ли вярваш, че нормален човек ще ти предостави информация по темата?

Редактирано от Shiniasu (преглед на промените)

• Автор
Ама ти наистина ли вярваш, че нормален човек ще ти предостави информация по темата?

Що да не представи? Тя информацията си е в Internet. И аз мога да си я открия, но исках, ако някой е намерил нещо интересно да го покаже. Що пък да не даде информация? Какво толкова? Ето, аз ви казах някой неща по темата.

Кажи поне дали вярваш в съществуването на духове и в това, че те могат да бъдат инвокирани или евокирани.

Още щом видях ника ти най-отдолу в раздела разбрах, че веднага ще се включиш в най-новата ми тема и пак ще изръсиш някоя глупост. Що да сменя раздела? Да не би да искаш да си говориш с мен и на други теми, а? Ми, ти явно следиш къде пиша, щот като ме видиш, независимо в кой раздел пиша, веднага споменаваш някоя глупост, обикновено свързана с магиите. Толкова ли си нямаш забавление и никой не желае да ти пише в другите подфоруми, че все се въртиш тук и ръсиш глупости. Освен това, ти си извършил едно нарушение на правилата на форума - в профила си си сложил част от едно мое ЛС към теб. На мен ми е все едно, но това е нарушение на правилата - ЛС са анонимни!

Джаджа, линкът, който си дал не се отваря - това нарочно търсен ефект ли е?

ама ти и по други раздели ли си веща !!! честно аз мислех че пишеш само в тоя , извиняваи

дабе как не следя къде пишеш я си виж прифила дали съм ти го разглеждал даже , много ме интересува къде пише ...

ама пишеш само за магии и пълниш главите на хората с глупости и а някой с по слаба психика и залитнал и после болен цял живот от духове , магии и подобни. такива като теб с закон трябва да ги забранят . по нета инфо много за подобни глупости да ловят шарани шарлатаните.

а за правила не ми говори пък тояно ти, първо си прочети какво си ми сервирала в профила (тона ти) а после и не ме оставаш да се защитя. и не съм ти поснал Л.С. в никой раздел а в профила си , нали съм ти луд фен

а ония книги чете ли ги дето от една друга тема ти ги дадох за ония шарлатанин

Да се правим че ние сме абсолютните обитатели на света е просто смешно!!!!!!!

Всички религии говорят а за много друго същества ,дори във въд на енергия и те не са по-малко значими от нас....

разбира се и те са с различен статус....

и по закона"Подобното привлича подобно"..

всеки от нас мойе да влезе в контакт с тях ,но според собсвенния си духовен ранг.....

• 2 седмици по-късно...

Аз лично , вярвам в духове , знам много истории от пра бабите ми в село , а и в джиновете вярвам (ГНОМИТЕ) те наистина саществуват, и когато настъпиш стъпка на такъв джин губиш рассъдака си на селоимаме някои такива случаи , и още по страшни но да не говрим саществата си ги има и това е накойто не му се вярва да забрави :)

• Автор
Аз лично , вярвам в духове , знам много истории от пра бабите ми в село , а и в джиновете вярвам (ГНОМИТЕ) те наистина саществуват, и когато настъпиш стъпка на такъв джин губиш рассъдака си на селоимаме някои такива случаи , и още по страшни но да не говрим саществата си ги има и това е накойто не му се вярва да забрави :)

На мен например не ми се вярва, ама засега няма да забравя. cool.gif

И какво са ти разказвали прабабите ти?

На мен например не ми се вярва, ама засега няма да забравя. cool.gif

И какво са ти разказвали прабабите ти?

Че има куковици дето ако бяха риби ,кълват и на бастун!Джиновете са духове на бастуна,между другото и обикновено се срещат в пустинята и около нея. :)cool.gif

• Автор
Че има куковици дето ако бяха риби ,кълват и на бастун!Джиновете са духове на бастуна,между другото и обикновено се срещат в пустинята и около нея. :)cool.gif

Тъй ли? И кой ти е казал, че са духове на бастуна? Или ти сега мислиш за бастуна и малко се объркваш при писането? cool.gif

Някой може и да ми каже , на бабати шортите тъпи biggrin.gif , ама няма да е прав , примерно една моя роднина която не ми е баба но внуците и са ми братовчеди и съм ходил да спя у тях , ни е разправяла , как мъжа и е ходил да мели брашно , вечер , и видял как хора играли хоро с мумчета в ръце окрай оган , а това всъщност били джиновете , и са го закрари и приспали , и когато той се събудил се озовал в балкана , също така аз имам една братчедка която я бяха закарали и сложили в коритото , тя естествено не се осазнавала , но те я водят и сутринта се сабуди в коритото, един друг мой братовчед ( СПЯХ У ТЯХ ТАЯ ВЕЧЕР ) става и тръгва посред нощ на някаде , и повтаря идвам , идвам , идвам, като хипнотизиран добре че баба му го осети и го върна от пътя , друго пак , има това е малко село и гроба е там точно до края на селото даже си е почти в селото , и всяка вечер се чуват викове но момиче , жената която ми го расправяше я било страх да излезе от тия викове , и така , а за духовете , леля ми , умря и мажа , и след известно време го видяла на мифката да пие вода , а на леля ми племенничката , го видяла на горния етаж да стои на стола и щяла да си стоши краката от бягане , знам още хиляди истории , но не се сещам когато се сетя ще пиша , но няма смисал защото никой не вярва , а и бабата на момчето което щеше да го отвлекат джиновете , вървяла на тютюн в 2:00 вечерта и видяла малко дете да играе топkа при заведението с червени очи , и после като отишла по надоло на коня му се закачила няква топка на опашката която след исвестно време се расопила абе мн работи заеби ! сори за правописа ама се растреперих и неможах да пиша biggrin.gif

Редактирано от Half_Blood_Prince (преглед на промените)

Тъй ли? И кой ти е казал, че са духове на бастуна? Или ти сега мислиш за бастуна и малко се объркваш при писането? cool.gif

Не ,сладка!Не се обърквам,за каквото и да пиша!На теб ти трябва тоя джин! :)

Някой може и да ми каже , на бабати шортите тъпи biggrin.gif , ама няма да е прав , примерно една моя роднина която не ми е баба но внуците и са ми братовчеди и съм ходил да спя у тях , ни е разправяла , как мъжа и е ходил да мели брашно , вечер , и видял как хора играли хоро с мумчета в ръце окрай оган , а това всъщност били джиновете , и са го закрари и приспали , и когато той се събудил се озовал в балкана , също така аз имам една братчедка която я бяха закарали и сложили в коритото , тя естествено не се осазнавала , но те я водят и сутринта се сабуди в коритото, един друг мой братовчед ( СПЯХ У ТЯХ ТАЯ ВЕЧЕР ) става и тръгва посред нощ на някаде , и повтаря идвам , идвам , идвам, като хипнотизиран добре че баба му го осети и го върна от пътя , друго пак , има това е малко село и гроба е там точно до края на селото даже си е почти в селото , и всяка вечер се чуват викове но момиче , жената която ми го расправяше я било страх да излезе от тия викове , и така , а за духовете , леля ми , умря и мажа , и след известно време го видяла на мифката да пие вода , а на леля ми племенничката , го видяла на горния етаж да стои на стола и щяла да си стоши краката от бягане , знам още хиляди истории , но не се сещам когато се сетя ще пиша , но няма смисал защото никой не вярва , а и бабата на момчето което щеше да го отвлекат джиновете , вървяла на тютюн в 2:00 вечерта и видяла малко дете да играе топа при заведението с червени очи , и после като отишлапо надоло на коня му се закачила няква топка на опашката която след исвестно време се расопила абе мн работи заеби !

Ето една яка история с духове!

Какво ще кажеш ,Туки?

• Автор
Някой може и да ми каже , на бабати шортите тъпи biggrin.gif , ама няма да е прав , примерно една моя роднина която не ми е баба но внуците и са ми братовчеди и съм ходил да спя у тях , ни е разправяла , как мъжа и е ходил да мели брашно , вечер , и видял как хора играли хоро с мумчета в ръце окрай оган , а това всъщност били джиновете , и са го закрари и приспали , и когато той се събудил се озовал в балкана , също така аз имам една братчедка която я бяха закарали и сложили в коритото , тя естествено не се осазнавала , но те я водят и сутринта се сабуди в коритото, един друг мой братовчед ( СПЯХ У ТЯХ ТАЯ ВЕЧЕР ) става и тръгва посред нощ на някаде , и повтаря идвам , идвам , идвам, като хипнотизиран добре че баба му го осети и го върна от пътя , друго пак , има това е малко село и гроба е там точно до края на селото даже си е почти в селото , и всяка вечер се чуват викове но момиче , жената която ми го расправяше я било страх да излезе от тия викове , и така , а за духовете , леля ми , умря и мажа , и след известно време го видяла на мифката да пие вода , а на леля ми племенничката , го видяла на горния етаж да стои на стола и щяла да си стоши краката от бягане , знам още хиляди истории , но не се сещам когато се сетя ще пиша , но няма смисал защото никой не вярва , а и бабата на момчето което щеше да го отвлекат джиновете , вървяла на тютюн в 2:00 вечерта и видяла малко дете да играе топа при заведението с червени очи , и после като отишлапо надоло на коня му се закачила няква топка на опашката която след исвестно време се расопила абе мн работи заеби !

Явно във вашия род сомнамбулизма се предава по наследство. Ето как роднините ти са се озовали на странни места без изобщо да (си спомнят, че) са ходили там.

Редактирано от tuksum (преглед на промените)

Явно във вашия род сомнамбулизма се предава по наследство. Ето как роднините ти са се озовали на странни места без изобщо да (си спомнят, че) са ходили там.

Хммм.Че и чете мисли!Кадърна вещица! cool.gif

ММММ,, незнам някаде да съм споменавал че не си спомнят, а ако съм го споменал значи съм се объркал ! Не е само тва , ама нали все пак има хора които си държат на тяхната теза, който вярва да вярва който не , да чете и да се смее , сега какво да направим , не съм тръгнал да обеждавам абсолютно никой , ти просто ме попита какви истории и аз отговорих , !

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.