Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Проблем с Windows

Featured Replies

Така да ви представя моя проблем който ми донесе много главоболия и многобройното четене в различни форуми и сайтове било то руски и английски.

Когато си преинсталирах Windws (Версия : SP2 March 2008) забелязах че някои файлове преместени в от C:\ в D:\ директорията преди преинсталацията са криптирани от самия Windows и има право само стария ми Акаунт в Windows да използва тея файлове и всеки път когато дам Encrypt неиска и неиска излиза ми съобщението Access is Denied. най-дразнещото нещо което ми се появява на компютъра, а когато се опитам да дам правомощия на моя Акаунт сегащния в Windows ми излиза една гадна грешчица където пише Error code 5. И просто ако някой може да ми помогне ще съм му много благодарен защото досега само да си облъцкам главата друго не направих sad.gif

• Автор
Форматирай хардовете и преинстал пак ..

Точно това че искам да избегна това а пък и може да не стане...А пък и като ги форматирам ще загубя всичката информация която ми е на харда и която искам да декриптирам нали? Освен ако не ми кажеш някоя програмчица за да мога да ги запазя тея файлове в image без да се изтрият като форматвам :rolleyes:

Точно това че искам да избегна това а пък и може да не стане...А пък и като ги форматирам ще загубя всичката информация която ми е на харда и която искам да декриптирам нали? Освен ако не ми кажеш някоя програмчица за да мога да ги запазя тея файлове в image без да се изтрият като форматвам :rolleyes:

Има вариант да го избегнеш-съществуваше някакъв recovery agent с който можеш да декриптнеш файловете но в момента не мога да ти кажа как става,ще пиша по късно.

Ъъъ... Пробва ли с администраторския акаунт?

Кликваш с десен бутон върху папката, влизаш в Properties > Security > Advanced > Owner > И там избираш отметката Replace owner on subcontainers and objects, както и избираш потребителското си име в момента и натискаш Apply и си готов.

Редактирано от likor (преглед на промените)

• Автор
" Проблем с Windows" е много общо заглавие. Проблемът е свързан с възстановяване на криптирани данни.

Ако приблемът е като този, шансовете за възстановяване на данните са минимални (да не кажа никакви).

Да същия е проблема четох темата но няма никога да платя 150 или 300 долара за това ако може някой да препоръча подобна програмка (Става въпрос за Advanced EFS Data Recovery)

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.