Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Проблем с Wi-Fi

Featured Replies

Здравеите,зна4и имам проблем с лаптоп с вградено wifi ако някои може да ми помогне 6те му бада много благодарен,та проблема е следния в испания сам а тук интернерта е лукс и е много скап на скоро си закупих лаптоп ACER които има вградено wifi като го пусна да тарси свободни мрежи намира много само4е не се канектва или пак се канекне но само за няколко секънди някои може ли да ми каже как да разре6а този проблем, благодаря ви предварително!! cool.gif

Както се казва "проблема не е в твоя телевизор". Та работата е там, че повечето собствениците си заключват (защитават) рутерите от не регламентиран достъп или ако рутера не е защитен то сигнала който ти приемаш е прекалено слаб. Това е.

• Автор

Еми зна4и аз хва6там много мрежи тези които са за6титени ми ги дава с катинар4е и кам тях не се канектва , оба4е и тези които не са за6титени пак неиска да се канекне а те не са 1,2 а кам 7 предполагам 4е поне кам 1 трябва6е нз за6то така мисля 4е проблема е в настриките ама си нямам и понятие от това :)

shywigazz , както вече ти написаха ".......то сигнала който ти приемаш е прекалено слаб. Това е."

Пробва ли да търсиш, като "пеленгатор" източника на сигнала, чрез смяна на местоположението си ?

Успех в търсенето.

shywigazz , както вече ти написаха ".......то сигнала който ти приемаш е прекалено слаб. Това е."

Пробва ли да търсиш, като "пеленгатор" източника на сигнала, чрез смяна на местоположението си ?

Успех в търсенето.

хаиде стига пишете глупости , бил слаб сигнала !!! нали има индикатор , или са защитени по MAC адрес или ... някой от тия свободните случаино да ги виждаш в целия град.

izabel1 , много ясно си го пише по-горе "......или пак се канекне но само за няколко секънди.......".

Ако е заключен по MAC адрес, дали ще е конектнат няколко секунди как мислиш ?

izabel1 , много ясно си го пише по-горе "......или пак се канекне но само за няколко секънди.......".

Ако е заключен по MAC адрес, дали ще е конектнат няколко секунди как мислиш ?

то толкова ясно го пише , кое му е ясното ми каже , ако каже отварям страницата на google.com и толкова връазката се разпада това е конектване .

• Автор

Зна4и предполагам 4е не е от сигнала за6тото пове4ето мрежи ги хва6там над 20 процента и се канектва но след няколко секунди дисканект , а това 4е са за6тите ни не е така за6тото до скоро имах саквартирант с лаптоп които ги исползва6е са6тите тези мрежи за това ре6их да си купя и аз ама ..... не6те тапия лаптоп да се сварже sad.gif

Виж в настройките на връзката дали има активирана услугата QoS - ако е включена изключи я ! Аз имах подобен проблем и това го реши.

• Автор

Само да ме светне6 каде по то4но да го потарса това 4е аз малко зле с настроики и такив работи sad.gif

Аз първо ще те светна, че е редно да пишеш малко по-правилно. cool.gif

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.