Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Invalid BOOT.(N) Booting from C:\Windows\

Featured Replies

Здравейте имам следния проблем като стартирам ПС и мине надписа за биос ми показва

Invalid BOOT.(N)

Booting from C:\Windows\ този надпис започна да ми го показва след като инсталирах Folder Lock 6 и Your Uninstaller! 2008 има ли нешо обшо инсталацията на тези програми с появата на това Бихте ли могли да ми кажете как мога да го оправя Благодаря ви предварително

Здравейте имам следния проблем като стартирам ПС и мине надписа за биос ми показва

Invalid BOOT.(N)

Booting from C:\Windows\ този надпис започна да ми го показва след като инсталирах Folder Lock 6 и Your Uninstaller! 2008 има ли нешо обшо инсталацията на тези програми с появата на това Бихте ли могли да ми кажете как мога да го оправя Благодаря ви предварително

Ако имаш инсталационен диск, и можеш да се оправяш с английския прочети това : http://support.microsoft.com/default.aspx?...kb;en-us;330184

• Автор

Invalid BOOT.(N)

Уиндолса ли трябва да преинсталирам от каде идва проблема можеш ли да ми кажеш ако е само преинсталация ще се оправя ама има ли нешо др

Опитай следните три неща:

1.Влез в настройките на БИОС-а с del в advanced settings и виж как е зададен first boot device - трябва да е на твърдия диск/ако не си вкизал в биоса го остави като последна стъпка/

2.стратирай run от старт менюто, ако не е изкаран натискаш Windows бутона на клавиатурата, този със знаменцето и R бутона и в run прозореца пишеш следното: msconfig и даваш ок...появява се прозорец с табове отгоре - избираш BOOT.INI...в прозореца на boot.ini избираш check all boot path.

3.Даваш десен бутон на my computer>properties>advanced>startup and recovery>settings>edit и проwеряваш defaut operatng system...

Уиндолса ли трябва да преинсталирам от каде идва проблема можеш ли да ми кажеш ако е само преинсталация ще се оправя ама има ли нешо др

Проблема е в повредения BOOT.INI файл, който пък не се знае от какво се е получил.

Пробвай първо с поправка на BOOT.INI по описанието (не е толкова сложно като преинсталиране).

И разкарай крадените програми, като преди да махнеш Folder Lock си отключи заключените папки.

Редактирано от Ken (преглед на промените)

Втората стъпка за която ти казах проверява всички невалидни и фалшиви boot.ini файлове и ги изтрива - защо да преинсталираш...

Ако при проверката на BOOT.INI файловете ти даде, че всичко е наред, тогава си виж за всеки случай в БИОС-а откъде буутва компа ти...аз не виждам някакъв особен проблем...

И не бързай никога да поправяш с recovery конзолата още повече, че доколкото разбрах ти се буутваш в windows...

• Автор
Опитай следните три неща:

1.Влез в настройките на БИОС-а с del в advanced settings и виж как е зададен first boot device - трябва да е на твърдия диск/ако не си вкизал в биоса го остави като последна стъпка/

2.стратирай run от старт менюто, ако не е изкаран натискаш Windows бутона на клавиатурата, този със знаменцето и R бутона и в run прозореца пишеш следното: msconfig и даваш ок...появява се прозорец с табове отгоре - избираш BOOT.INI...в прозореца на boot.ini избираш check all boot path.

3.Даваш десен бутон на my computer>properties>advanced>startup and recovery>settings>edit и проwеряваш defaut operatng system...

Пробжах командата от rune но там не видях командата която пишеше че трябва да използвам сигурно бъркам някаде пробвах и с my computer и ми дава това което прикачих бихте ли ми казали каде бъркам

post-184069-1229109347_thumb.gif

post-184069-1229109375_thumb.gif

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.