Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Проблем при свързване на карта с ПЦ

Featured Replies

Значи,днеска си зех 2гб карта и си свалих 4-5 снимки от ГСМ-а и качих неколко работи,са преди малко пак пробвах да напрайм тая работа и при влизане в папката Camera Album през пц,ако има повече от 1 снимка пц-то се рестартира.

От кво може да е проблема

Като за н ачало кажи какъв е GSM-а ти! Може да си инсталирал някоя програма и тя да прави конфликт с телефона.

• Автор
Като за н ачало кажи какъв е GSM-а ти! Може да си инсталирал някоя програма и тя да прави конфликт с телефона.

Samsung U900 soul e gsm-a наистина пропуснах тва....иначе с програмата къде ми е дадена за свързване на усб си влизам в картата и си свалям,но през Му Пц се ресва ако е повече от 1 снимка.

Не виждам какъв е проблема , ако има по вече от една снимка и да се рестартира. Преди правил ли ти е така? При мен се рестартираше като разкача кабела от телефона, но беше защото нещо не се понасяха с crystal player-а.

• Автор

Телефона ми е от вчера,ама тва се получи от кък днеска купих картата....иначе тва ми е чудно що с програмата работи иначе се рестартира,ако остава само 1 снимка то тогава си работи и аз неразбирам от кво може да е,иначе в другите директорий на картата си влизам през Моя компютър само в тая се получава проблема

ПРобвай да намалиш резолюцията на снимките и да стават по малки като размер.Пробвай да промениш начина на запаменяването на името на снимката. Не се знае от къде ще излезне заека.

• Автор
ПРобвай да намалиш резолюцията на снимките и да стават по малки като размер.Пробвай да промениш начина на запаменяването на името на снимката. Не се знае от къде ще излезне заека.

А резолюцията няма да намалям щото за тва зех тоя тел,иначе др-то ще пробвам малко е гадно щото само ми ресва пц,и пада 1 чакане докъде тръгне и т.н,но ще опитам според мен е нещо за начина на запаметяване на снимките или пък нещо във настройките на карта или уиндоус нз...

Ако е като моя G600 май няма да можеш. Ще трябва да се задоволиш със фабричните. Аз на моя му смених софта, сложих му рески и го натъпках с пачове. Сега мога даси слагам какъвто си искам тон на звънене, махнал съм му затъмнента лента под часа и датата, тях съм ги смъкнал долу, бутона централния не е за нета, а за менюто, снимките от картата се въртят една след друга и още и още.

Така че ако си намериш кабел, но не от комплекта а кабел за флашване и си смениш софта може да си смениш ш мелодията. Аз моя кабел съм си го полъчвал по нета от Русия и ми излезна 70 лв.Тук в Бг ми развиваха азни теории, че само с този кабел нямало да стане, че ще трябвало ВОХ и че това струвало +500 и нямало смисъл. Аз си купих кабел, програма дръпнах от нета и сега си бачка кото пич!

• Автор
Ако е като моя G600 май няма да можеш. Ще трябва да се задоволиш със фабричните. Аз на моя му смених софта, сложих му рески и го натъпках с пачове. Сега мога даси слагам какъвто си искам тон на звънене, махнал съм му затъмнента лента под часа и датата, тях съм ги смъкнал долу, бутона централния не е за нета, а за менюто, снимките от картата се въртят една след друга и още и още.

Така че ако си намериш кабел, но не от комплекта а кабел за флашване и си смениш софта може да си смениш ш мелодията. Аз моя кабел съм си го полъчвал по нета от Русия и ми излезна 70 лв.Тук в Бг ми развиваха азни теории, че само с този кабел нямало да стане, че ще трябвало ВОХ и че това струвало +500 и нямало смисъл. Аз си купих кабел, програма дръпнах от нета и сега си бачка кото пич!

МАли мн разправия е нещо подобно е сигурно и на У900,а тва пак се рестартира с програмата къде си имам си ги свалям неква Самсунг пц студио и немам ядове ама става по бавно отколко прец му пц...нз дали е от картата от кво ли е-

След кат се ресне изписва Windows have recovored from a serious error...

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    26%
    Дарени 256.00 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.