Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

една конфигурациика

Featured Replies

мисля за следната конфигурация INTEL E8400 ATI 4850 1GB и дъно DFI LP DK P45-T2RS (s775, DDR2, P45) или GIGABYTE GA-EP45-DS3L, P45, LGA775, DDR2, PCI-E, SB7.1, Lan1000, Sata, Raid добра ли е конфигурацията и заслужава ли и какво захранване да сложа

мисля за следната конфигурация INTEL E8400 ATI 4850 1GB и дъно DFI LP DK P45-T2RS (s775, DDR2, P45) или GIGABYTE GA-EP45-DS3L, P45, LGA775, DDR2, PCI-E, SB7.1, Lan1000, Sata, Raid добра ли е конфигурацията и заслужава ли и какво захранване да сложа

Освен ако не си заплен клокър не виждам смисъл да взимаш DFI-то с сложните настройки...едно GIGABYTE EP45-UD3(210лв) ще ти свърши работа и ще може да си клокнеш добре процесора :angry:

4850 нека е с 512МБ(не виждам смисъл от 1гб) на GIGABYTE модела с ZALMAN охлаждане

А другите части на машината?

За захранването ако имаш достатъчно пари това.Доста го хвалят...стабилно и тихо.Ако не...това. Съгласен съм с coolmeen за видеото...не взимай варианта с 1ГБ.Просто няма смисъл.

Да спомена че 1GB video ще трябва за GTA IV на максимум

Да спомена че 1GB video ще трябва за GTA IV на максимум

И един мармот завива GTA4...avatar6625_2.gif

препоръчителни изисквания : 512MB NVIDIA 8600 / 512MB ATI 3870 (поне така шпише в замунда)(на мен играта ми е тъпа) biggrin.gif

Не гледаи изискванията.Когато влезеш в настроиките на играта едва тогава разбираш че играта иска 1ГБ видео памет за МАКСИМУМ,просто с 512 не става и ти изписва че нямаш достатъчно видео памет.

Редактирано от Xzibit_X (преглед на промените)

Не гледаи изискванията.Когато влезеш в настроиките на играта едва тогава разбираш че играта иска 1ГБ видео памет за МАКСИМУМ,просто с 512 не става и ти изписва че нямаш достатъчно видео памет.

А сигурен ли си ч,че 4850 може да се възползва от 1гб памет?

А сигурен ли си ч,че 4850 може да се възползва от 1гб памет?

Не съм споменал никъде нищо за възползване.Конкретно казах само за GTA IV че за максимум трябва 1GB cool.gif даже и повече от 1GB трябва

Тогава ще се успокоиш само ако сложиш -ATi 4870x2, 2GB, Asus EAH4870X2/HTDI/2G, 512bit, DDR5, 2xDVI, TV Out-954.24 лв

Не съм споменал никъде нищо за възползване.Конкретно казах само за GTA IV че за максимум трябва 1GB cool.gif даже и повече от 1GB трябва

Ем ОК щом си казал-предложи на човека видео за 300ЛВ ,което да може да се възползва от 1GВ графична рам ;)

Поздрави!

пп:и да знаеш ,че при видео картите не е най-важна паметта...

Знам че не е най важна паметта при видео картите но R* като са направили така...........Просто написах това ако човека иска да играе на максимум GTA IV да знае че ще има нужда от HD4850 1GB.Ето и доказателство - http://img136.imageshack.us/img136/1327/gtaasfc8.jpg (това не е моята машина)

chieftec-a като захранване е добър. RAM-та е по-добре според мен да я вземеш на 1066 МХз и гледай също таймингите (колкото-по малко,толкова по-добре). Съгласен съм с предложението за дъно. Gigabyte са най-добрите, а UD3 специално е подобрен вариант. За видео ако ще е 4850 , 512 МБ са му предостатъчни,иначе ако имаш малко повече пари - 4870.

П.п Някой път дъната не разпознават добре таймингите на паметта.Аз съм с дъно гигабайт P35 и памет супер талънт CL4, а то ми го пуска на CL5. За поправка влизаш в биоса, натискш F1 (екрана трябва да премигне.дава достъп до някои по-деликатни настройки) и търсиш някъде тайминги на паметта.Сетваш си ги както трябва.

4850 X2 се едно 2 4850. Според мен е по-добре ако имаш парите да вземеш 4870 - тя е с GDDR5.

Редактирано от loloto (преглед на промените)

Виждам че си запален по игрите,погледни тук за да разбереш какво може4870х2.Ако имаш възможността да я купиш си остава страхотна инвестиция-близките 2-3 години няма нищо ,което да ти се опре.Но друг е въпроса колко ще струва тогава(може би наполовина)

До края на януари цената на 4870х2 би трябвало да е паднала (nVidia ще пуснат GTX 295 направо на 500$). Но ако не ти стигат парите, по добре 4850х2, отколкото 4870. delphipro ме изпревари с уточнението за паметта в GTA IV.

Редактирано от Shuurfak rai Shedler (преглед на промените)

ами има ли добри nvidia варянти

До какви парици?

chieftec-a като захранване е добър. RAM-та е по-добре според мен да я вземеш на 1066 МХз и гледай също таймингите (колкото-по малко,толкова по-добре). Съгласен съм с предложението за дъно. Gigabyte са най-добрите, а UD3 специално е подобрен вариант. За видео ако ще е 4850 , 512 МБ са му предостатъчни,иначе ако имаш малко повече пари - 4870.

П.п Някой път дъната не разпознават добре таймингите на паметта.Аз съм с дъно гигабайт P35 и памет супер талънт CL4, а то ми го пуска на CL5. За поправка влизаш в биоса, натискш F1 (екрана трябва да премигне.дава достъп до някои по-деликатни настройки) и търсиш някъде тайминги на паметта.Сетваш си ги както трябва.

4850 X2 се едно 2 4850. Според мен е по-добре ако имаш парите да вземеш 4870 - тя е и без това е с мин. 1ГБ GDDR5.

Отнася се за всички дъна, нормално е да е така. cool.gif

Ако докажеш това, АТИ-АМД ще те наемат на работа

Явно съм се объркал. 4870 нормално е с 512 МБ GDDR5.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.