Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Какво мислите за MSI MEGABOOK VR630X-050BG

Featured Replies

та да си попитам: харесва ли ви това ? по принцип си търся лаптопче до 800лв и нито с лев повече. RAM-а не ме притеснява, защото по-нататък най-вероятно ще си сложа още 1GB, просто чувам лоши отзиви за MSI. CPU-то и HDD-то мисля че ме устройват, поне като цифри...

а смятате ли че това е по-добро?

Редактирано от stanley56 (преглед на промените)

според мен за тези пари е най-добре ASUS X59SL който най-евтино може да се вземе от мост компютърс и е ~840 лв

DELL ,Toshiba , Asus , това са качествените нотбуци на нашия пазар. Sony също , но те почти нямат евтини модели , а напоследък дори и някой от по-високия клас имат проблеми . Но ако не ти е проблем след година , максимум да го смениш с друг , си вземи каквато марка си желаеш.

Лично мнение .

Много е важно и от каде се купува . Например това :

http://www.dilex.bg/bg/products/toshiba/sa...e-l300-15w.html

аз го продавам за 819лв. пак с 2гб и 2 години гаранция. И определено е по-добър вариант от MSI.

Успех cool.gif

та да си попитам: харесва ли ви това ? по принцип си търся лаптопче до 800лв и нито с лев повече. RAM-а не ме притеснява, защото по-нататък най-вероятно ще си сложа още 1GB, просто чувам лоши отзиви за MSI. CPU-то и HDD-то мисля че ме устройват, поне като цифри...

а смятате ли че това е по-добро?

За какви цели ще го ползваш това "топлапче" :lol6:

• Автор

ами със сигурност не съм геймърка ако за това питаш SUN_SITY и определено не ми трябва някакъв велик компютър :lol6: всъщност беше голяма дилема дали да си взема компютър или лаптоп, защото компютъра би бил хем по-евтин, хем по-добър, но ме притеснява това, че след 1 година живот и здраве най-вероятно ще уча някъде другаде, можеби дори не в БГ и затова избрах да е преносим компютър - да мога да си го нося ^.^ а иначе ви казах, повече от 800 със сигурност не мога да дам, просто исках да зная дали ще се мина ако взема siemens-а...

Определено ако си вземеш нещо по-различно от марките , които съм описал по-горе , до 1.5-2г ще си търсиш нов комп.Не ти го пожелавам , но ти го казвам , като човек работещ в сервиз за компютри.

Мнението ми се базира на това , какви марки и колко ми носят за ремонт .

Поздрави cool.gif

• Автор

мерси :baby: аз зная че по принцип MSI най-много се развалят

иначе ASUS мн ми харесват, обаче под 800 лв намирам само 1 за 700 лв, който на пръв поглед е хубав ама CPU-to mu e 1.2 Ghz... разглеждам характеристиките от сайта на техномаркет, днес ще обиколя магазините ако имам възможност, но ме съмнява да предлагат нещо различно от това в техномаркет. по-евтино можеби, но не варвам да има по-голямо разнообразие... досега никога не съм избирала лаптоп... :ph34r:

Редактирано от Lady_Death (преглед на промените)

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.