Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Мнение за Asus X50GL-AP041

Featured Replies

Моля Ви, ако някой има впечатления за ТОЗИ лаптоп да ги подели. Ако нямате, може да си кажете мнението за съотношение цена/качество. Също така може да ме посъветвате за преносин компютър в диапазон 900-1100лв. Благодаря предварително

Редактирано от o15a3d4l11s2 (преглед на промените)

Такъв Коледен подарък си направих и аз.

ОС-SP3,антивирусна AVIRA,wireless network през TP LINK и съм направо щастлив!

За 1000лв си е добра покупка!/мое мнение/ :P

Моля Ви, ако някой има впечатления за ТОЗИ лаптоп да ги подели. Ако нямате, може да си кажете мнението за съотношение цена/качество. Също така може да ме посъветвате за преносин компютър в диапазон 900-1100лв. Благодаря предварително

Този е правилният избор а глупаците не се посрамят и на Коледа да пишат глупости от вида на подарък чанта и мишка :P Те си идват с чантата и мишката от Ейсус в различните модификации и окомплектовки на моделите си и това е политика на фирмата а не някакво благодеяние на тъпите ни търгаши sad.gif

Мисля, че този модел е по-подходящ ASUS - X59SL-AP391D . С отделна видео карта, която е по-бърза, а процесора е същия, а цената е около 1000 лв.

Този модел е с 1 MB Cache и освен това има места където струва доста малко. Ако си заинтересован точно от този модел: http://sky.911.bg/a2/offers.asp?p=3642273&id=4206

• 2 седмици по-късно...

Първо.. малко инфо...

Т3200 е с 1MB Cache, чак 5-та серия на Intel-ските започва с 2MB Cache

Второ... където са 1000лв, там са и 1200лв...

М-серията на Asus изглежда доста по-добре и за съвсем малко повече пари си вземате лаптоп с външна видео-карта:

с 1MB Cache:

http://kupi.bg/index.php?page=shop.product...rt&Itemid=1

с 2MB Cache:

http://kupi.bg/index.php?page=shop.product...rt&Itemid=1

Трето... NVIDIA GeForce with CUDA 8200M G е вградена видео-карта и дооооооооооста ще се поизпоти лаптопа, че да подкара някоя НОВА игра. Изречението "ще ви тръгнат повечето базови 3D-игри", което срещнах на едно място, е насочено към малко по старите игрички до 2005-2006. :wors:

Този модел, наистина е по-добър, аз си купих такъв преди няколко дни, след дълго проучване. Четох статията " Какъв лаптоп да избера" и после се спрях на:

ASUS M51VR-AP138. Много съм доволна за момента.

• 5 месеца по-късно...

Абе това словосъчетание "доволен/доволна съм" що го използвате като запетайки в изреченията си. Защото е модерно ли??? Или просто Ви е беден речника???

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.