Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Помогнете Нокия 5320

Featured Replies

Имам 2 проблема с новия ми телефон.

Понякога когато някой ми звъни не може да се свърже с мен. Телефона е not available все едно е изключен или няма мрежа. Това нещо се случва само с моята карта. Ако сложа друга карта всичко си е наред. Поне до сега, с друга карта не се е случвало да не могат да се свържат със съответния номер. Ако сложа моята карта на друг апарат обаче, всичко си е наред отново. Няма проблеми със свързването. Проблема е само в комбинацията новия ми телефон + старата ми сим карта. Всеки поотделно си работи много добре. Дали проблема не е в самата карта? :mark:

Дугия проблем е, че покрай постоянната смяна на картите за да видим дали има проблем с други сим карти, изведнъж точно определен контакт спря да ми излиза с името си когато ми звъни. Излиза ми с номера си. Пробвах какво ли не....изтрих всичките си контакти и ги въведох отново само и само за да се уверя, че няма дублиране на номера. Дори ако изтрия всички контакти от телефона си - сим карта + тел. памет и запаметя само този контакт, отново не ми излиза името му при звънене. Някой да има идея какво става. Не знам къде може да съм запаметила този номер, че да се получава дублиране... :mark: :

Редактирано от ghuhi (преглед на промените)

Много странни бъгове. По първият проблем: според мен проблема може би е в СИМ картата ти. За пръв път чувам за подобен проблем. Да не би телефонът да е кодиран? Опитай с различни карти, за да си сигурна.

По втория проблем: виж настройките на указателя за показване на имената. Опитай да изтриеш контакта и след това го въведи с друго име и виж дали пак ще има проблеми.

Редактирано от RefreshMe (преглед на промените)

Имам 2 проблема с новия ми телефон.

Понякога когато някой ми звъни не може да се свърже с мен. Телефона е not available все едно е изключен или няма мрежа. Това нещо се случва само с моята карта. Ако сложа друга карта всичко си е наред. Поне до сега, с друга карта не се е случвало да не могат да се свържат със съответния номер. Ако сложа моята карта на друг апарат обаче, всичко си е наред отново. Няма проблеми със свързването. Проблема е само в комбинацията новия ми телефон + старата ми сим карта. Всеки поотделно си работи много добре. Дали проблема не е в самата карта? :speak:

Дугия проблем е, че покрай постоянната смяна на картите за да видим дали има проблем с други сим карти, изведнъж точно определен контакт спря да ми излиза с името си когато ми звъни. Излиза ми с номера си. Пробвах какво ли не....изтрих всичките си контакти и ги въведох отново само и само за да се уверя, че няма дублиране на номера. Дори ако изтрия всички контакти от телефона си - сим карта + тел. памет и запаметя само този контакт, отново не ми излиза името му при звънене. Някой да има идея какво става. Не знам къде може да съм запаметила този номер, че да се получава дублиране... :) :

Проблема ти е, може би в картата!

А може би в настройките на телефона? Това изключи ли го като вероятност?!

Какво да те посъветвам освен, да пробваш в някой център за гсм, там може да ти помогнат или дадат съвет! Не вярвам да откажат, все пак е в тяхна полза!

Ако, не- защо не смениш картата или не искаш?

• 2 седмици по-късно...
  • Автор

Благодаря за отговорите! Пробвах телефончето и с други сим карти и нямаше проблем. Определено мисля, че е от сим картата и мисля при първа възможност да я сменя. Просто не съм вярвала, че може да се получи нещо толкова странно-само с един определен апарат да има такива проблеми. Относно другия проблем с номера.... ами какво ли не правих не става и не става. Само този определен номер не го разпознава и когато ми звъни ми излиза като непознат номер. Отказах се да се мъча да го оправям. Не е болка за умиране.

Дефектна ти е СИМ картата.

Подмяната е безплатна за фирмени карти

Вивател ваучер+сметка ->безплатно

Глобул -> 12лева

Мтел ->ваучер 6лв, сметка - не знам

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.