Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Ново дъно

Featured Replies

Здравейте.Утре ще хода да си взимам ново дъно и искам помоща ви да ми кажете какво да си вземо до 150-200лв.

Сегашната ми конфигирация е следната

1GB RAM

ATI Radeon 9550 256mb

AMD 1.67 2000+

имам и GF 6600 128mb и ще я смена сигурно с атито

Мерси Предварително

Ново няма да намериш. Търси си втора ръка дъно сокет А

• Автор
Ново няма да намериш. Търси си втора ръка дъно сокет А

Е защо няма да намера а някъкъв процерос по евтин?

Няма да намериш, защото това са 5 годишни части по стандарти, които ги спряха отдавна. Освен това GF6600 e по-добра от Ati-то ...

Редактирано от xactoR (преглед на промените)

За 200 лева вземаш

Athlon64x2 BE-2300 Dual Core (1.9GHz, 1MB, 45W, AM2) BOX 102 лв.

Asus M2A-MX, AMD 690V, AM2+ (up to 95W), DDR1066, VGA+PCIExpress, SB5.1, Lan1000 97 лв.

Добавяш останалите части и фърчиш!!!

Редактирано от nikk12 (преглед на промените)

Ами вече не се правят :bighat: и процесори също... събери някой лев отгоре и вземи ново дъно(макар с вградено видео)+процесор+памет

примерно:

ASUS M3A78-VM /AMD780G/AM2+

ATHLON64 4200 X2/AM2

2GB DDR2 800 A-DATA

240лв

За 200 лева вземаш

Athlon64x2 BE-2300 Dual Core (1.9GHz, 1MB, 45W, AM2) BOX 102 лв.

Asus M2A-MX, AMD 690V, AM2+ (up to 95W), DDR1066, VGA+PCIExpress, SB5.1, Lan1000 97 лв.

Добавяш останалите части и фърчиш!!!

Останалите части 99% са DDR памет и AGP видео карта. Как мислиш да ги сложи biggrin.gif

Останалите части 99% са DDR памет и AGP видео карта. Как мислиш да ги сложи biggrin.gif

Ами трябва да събере повече пари и тогава да сменя цялата конфигурация (със сегашните пари ако купи нещо ще се е набутал - не си струва просто)

послепис: Трябва поне да покрие конфигурацията предложена от coolmeen

Значи дъното му е с вградена видеокарта ,която не отстъпва на неговите две.За 20 лева взема A-data 800 mh 1gb.

• Автор

И сега последно ? Парите не ги давам аз а наште а иначе първата ми видео карта беше GeForce 5200

И сега последно ? Парите не ги давам аз а наште а иначе първата ми видео карта беше GeForce 5200

Последно събираш още 50лв и взимаш ново дъно(с вградено видео)+памет+процесор

Препоръчвам дъното което аз предложих,защото видеото е на свелинни години напред от X1200(предложеното от nikk12)

• Автор
Последно събираш още 50лв и взимаш ново дъно(с вградено видео)+памет+процесор

Препоръчвам дъното което аз предложих,защото видеото е на свелинни години напред от X1200(предложеното от nikk12)

Значи взимам за 250лв това дъно ASUS M3A78-VM /AMD780G/AM2+ за памет нз защото аз имам 512 и 2х256 май а процесора?

Твоята памет не става, а процесора ... този, който е предложил coolmeen.

• Автор

Направо да взимам това

ATHLON64 4200 X2/AM2

2GB DDR2 800 A-DATA

240лв

ама пък сега тези плочки какво ще ги права нз

Продаваш ги. Те са стар стандарт, който все още се търси, но струва скъпо. Можеш да вземеи 30-40 лева за тия 3 плочки. И още толкова можеш да вземеш за дъното и процесора. Двете видео карти можеш да ги бутнеш на някой за по 20 лева ... и ето ти над 100 лева, които да вложиш в захранване за новия комп.

• Автор

Имам захранване 390 маи беше ама съм сигурен че беше над 300 за сега няма на кои да продавам в даскалото ще питам ако някои иска а сега искам последно да ми кажете за 250лв кво да вземе да не стане така да се прецакам.

Взимай посоченото от coolmeen. И пусни тема в "купувам/продавам", все ще се намери кой да ти изкупи частите. А относно захранването ... ако не е поне 350W Fortron е за предпочитане да го смениш ...

• Автор
Взимай посоченото от coolmeen. И пусни тема в "купувам/продавам", все ще се намери кой да ти изкупи частите. А относно захранването ... ако не е поне 350W Fortron е за предпочитане да го смениш ...

Добре мерси за помоща на всички отзад на захранването пише ADDA а незнам колко W е ако някои знае как да проверя да пише имам еверест но не намерих.Ето последното решение това което предложи coolmeen

ATHLON64 4200 X2/AM2

2GB DDR2 800 A-DATA

В Благовеград има JarComputers от там ще мога ли да намера тези части?

http://hp.most.bg/show_user1.php Е от тука намети дилърите на Most в Благоевград и от там взимай частите ако в jar ги няма.(а и да ги има сигурно са по-скъпи).

Захранването може да провериш какво е само ако отвориш кутията и видип какво пише(на захранването). :whist:

Добре мерси за помоща на всички отзад на захранването пише ADDA а незнам колко W е ако някои знае как да проверя да пише имам еверест но не намерих.Ето последното решение това което предложи coolmeen

ATHLON64 4200 X2/AM2

2GB DDR2 800 A-DATA

В Благовеград има JarComputers от там ще мога ли да намера тези части?

Не само процесора имат...иначе цените съм ги гледал от мост а техни дилъри в блгаоевград са :

ЕТ Георги Митов - МакСофт

Телефон: 073/ 887 111

Е-майл: [email protected]

ПСИТ Инженеринг ООД

Телефон: 073 / 886 286

ЕТ Буран- Венцислав Петров

Телефон: +35973880813

Факс: +35973830080

РесКом ООД

Телефон: 073/885211

Факс: 073/885211

Хард и Софт ООД

Телефон: 073/832277/882030

Факс: 073/832277/882030

Весели празници! cool.gif

• Автор

Добре ATHLON64 4200 X2/AM2 от Jarcomputers a другите части ще ги търся от реском знам каде е ако ли не от някои друк магазин.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.