Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Какво ще кажете за Acer Aspire AS6930 16″

Featured Replies

Acer Aspire AS6930

Струва ли си този лаптоп? За тази цена мога ли да взема нещо по-добро?

Редактирано от Delirium (преглед на промените)

За тази цена е много добре! biggrin.gif Направо го взимай! :P

За тази цена няма да намериш нищо по хуваво... но ако сложиш 200 лв отгоре има един ASUS,който мисля е по-добър и ти го препоръчвам! :rolleyes:

Редактирано от tonipu6kata (преглед на промените)

Лаптопа Acer AS6930 е много добър. За тази цена 1600 лв. определено е добър избор. Що се отнася до ASUS а - супер е, ама цената му е с 1000 лв. отгоре:)

Когато се купува нотбук , и то за над 1000лв , трябва да е поне с 2 , най-добре с 3г. гаранция. Познай защо Acer дават 1 година ...

Според мен , има няколко марки нотбуци (за уиндос): DELL , TOSHIBA , ASUS , всичко друго е компромис .

Успех cool.gif

Когато се купува нотбук , и то за над 1000лв , трябва да е поне с 2 , най-добре с 3г. гаранция. Познай защо Acer дават 1 година ...

Според мен , има няколко марки нотбуци (за уиндос): DELL , TOSHIBA , ASUS , всичко друго е компромис .

Успех cool.gif

IBM, HP са компромис?

HP също дават 1г гаранция , за Lenovo не мога да кажа нищо , по малко ги има на нашия пазар и нямам преки впечатления. На HP серията dv6000 бяха пуснати със сериен дефект , после ги изтеглиха обратно , и сега някой вносители ги предлагат на низки цени , но за такава техника , според мен 1г гаранция не е достатъчна . Имам покет HP и монитор , не мога да кажа за тях лошо , за нотбуците , също няма да кажа нищо , но определено са много по добър вариант от Fujitsu-siemens или Acer .

Все пак , затова пишем тук своите мнения , да прецени всеки сам какво му е нужно и го устройва .

cool.gif

Редактирано от thejoro (преглед на промените)

HP също дават 1г гаранция , за Lenovo не мога да кажа нищо , по малко ги има на нашия пазар и нямам преки впечатления. На HP серията dv6000 бяха пуснати със сериен дефект , после ги изтеглиха обратно , и сега някой вносители ги предлагат на низки цени , но за такава техника , според мен 1г гаранция не е достатъчна.

Все пак , затова пишем тук своите мнения , да прецени всеки сам какво му е нужно и го устройва .

cool.gif

Моя ИБМ Z61p е с три години гаранция (международна) и нямам грижи. Е, не струва 1000 лева, но си заслужава всяка стотинка.

Всяка фирма има такива случаи ( дефекти в цялата серия), но големите поне са честни и си го признават...

Напълно съм съгласен с теб , поне марковите се стараят да ги правт както трябва , нямат нищо общо с Acer или Fujitsu , макар че в низкия клас понякога прават компромиси.

И точно това ми е мисълта , че да икономисваш при лаптоп под 1000лв , както и да е , все някак е приемливо , там се бориш за цена , но да го правиш това във високия клас е просто недопустимо , ако си държи фирмата на името.

А бе лаптопа добре изглежда, питай да ти сложат РАМ на 800Мхз.

Успех cool.gif

Гаранцията им е 1 г. за фирми, а за частни лица- 2г. !!! Не се лъжете от глупостите на търговците. А за 75 лв. си удължаваш гаранцията с още 1 г.

Разбира се, че ниските класове ще имат 1г. гаранция- това го отдавам на борбата за пазар. А пък после можеш да си купиш допълнителна гаранция при желание. По-скъпите модели обаче са с по-голяма гаранция- това важи и за НР и за Фуджитцу-Сименс.

Delirium внимавай защото този модел се предлага в различни модификации- видео, диск,процесор и др. Точно преди коледа купихме на един приятел и според мен е доста добър за цената си. Надявам се и да работи безотказно повечко време.

2.1 Писането на български език с кирилица е задължително. Теми и съобщения, написани на латиница или само с главни букви, се изтриват без предупреждение.

2.13 Забранява се употребата на заплахи, вулгарни думи, цинизми и обиди, както в коментари по темите, така и в лични съобщения. Ако подобни неща станат чрез лични съобщения, трябва само да се уведоми член на администрацията и ще бъдат взети съответните мерки за предотвратяването им.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.