Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Искам РАМ

Featured Replies

Искам да си купя нова РАм-памет, обаче тази която ще взема работи на различна честота от тази, която имам. Въпроса ми е следния - РАМ-та която имма работи на 533мхз(CL4) и са две плочки в двуканален режим и искам да си взема един кит 2х1Гб на 677мхз(CL5) за другите два слота, като го направя на каква честота ще работят дали на по-ниската или ще са си независими, предполагам че ще работят на 533, защоот мисля че ФСБ-то на процесора мие 533 мхз(тои е Р4 506 ама не съм мнгоо сигурен дали е на 800 или на 533, а в еверест-а не го пише sad.gif ), та - на каква честота ще ми работят модулите и какви ще са недостатъците, ако работят на различна честота и как мога до избегна без да сменям старите модули

Автоматично ще работят на по-ниската честота. По последни спомени 1 гб DDR2 800mhz струваше 16 лв. Така че защо се циганиш и не си вземеш такава? Ако кажеш какво ти е дъното ще ти кажа дали поддържа 800мхз памет. Ако не поддържа, тя ще тръгне автоматично на максимално поддържаната от него честота.

А ако направиш каквото си намислил, начина да ги подкараш на 667мхз е оувърклок. При всички положения преди да добавиш каквато и да е памет, мини през биос и сложи таймингите на auto(ако в момента са така, значи че паметта ти работи на CL5, без значение че поддържа по-бързи тайминги, това при условие че на 533 мхз таймингите по подразбиране са CL5(така мисля), a не CL4.(не ми се рови да проверявам в момента, не е особено важно)).

Продаваш старата рам памет и си купуваш нова 2x 2GB DDR II 667 ADATA .

И след още месец да се чуди и тая 667 кво да я прави... Най-добре е да си купи 2x2 GB 800 Mhz (А-дата)

А бе човек, в евереста неможе да не ти пише какви честоти ти поддържа дъното!

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.