Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Nokia N78 - Защо не мога да си сложа теми ?

Featured Replies

Става Въпрос за нокиа н78.Защо не мога да си сложа теми?Тегля ги от -----> http://www.mobiles24.com/downloads/s/21830..._christmas_wish

Но ми дава следната грешка:

Невъзможно инсталиране на неподписан софтуер.Проверете настройките."Инсталиране на софтуер" в Мндж.прил.

Съжелявам за съкращенията,давам го точно,за да можете да мо помогнете.

Моля ви помогнете!

P.PНякой може ли да ми каже от къде да си истегля флаш плеьр за нокиа н78

Редактирано от sNoop1
заглавие (преглед на промените)

Отиди на "Инсталирани", Менидж. приложения", на "Изтегляне на приложения" натискаш "Опции", там ще видиш "Онлайн проверка серт.", трябва да е изключено. Поне с темите няма да имаш проблем. Иначе за повечето програми трябва да имаш сертификат или да си хакнеш телефона за да инсталираш всичко.

Редактирано от dragozow (преглед на промените)

Аз имам същия телефон и нямам проблеми с инсталирането на теми. Влез в Менидж. прил. -> опции -> настройки -> инсталация софтуер (всички), онлайн проверка сертификат (изключено)edit: това dragozow ме изпревари в писането

Ето ти една тема, която съм сигурен че ще тръгне ако има тези настройки, за напред ще ти препоръча да теглиш теми от zedge.net

За да инсталираш темата, смени разширението txt със rar, разархивираш и инсталираш, ако не успееш дай поща за да ти пратя

Nokia_N78.txt

Редактирано от Spato_M (преглед на промените)

• Автор

Искам да благодаря на Спато,но неговата тема не ми става,нещо.Бях дал линк в първия си пост на друга тема,когато я активирам ми пише:

Предупреж. защита:

Приложението е несигурно и може да е опасно за вашия телефон....Какво да правя

Относно темата на Спато,нещо това с rar... не можах да го разбера,

Спато я по добре ми дай скайпа си да се разберем.

моля те...

Просто нямаш сертификатsad.gifЗа предупрежденията-няма страшно-така си пише и за приложения директно от Нокиа:)P.S.Другият начин е за хакване на телефона ти,но аз предпочитам получаването на сертификат и 3 години няма да имаш проблеми с инсталирането на всякакъв софтуер:)

• 1 година по-късно...

Просто нямаш сертификат .За предупрежденията-няма страшно-така си пише и за приложения директно от Нокиа:)P.S.Другият начин е за хакване на телефона ти,но аз предпочитам получаването на сертификат и 3 години няма да имаш проблеми с инсталирането на всякакъв софтуер:hush:

A как мога да получа сертификат???Купих си тази nokia днес и нищо не мога да инсталирам :D pls помогнете!!!

BTW:Пробвах със сменяне на датата и с *#7370# (restore) и не става (също и всичко по-нагоре^^):)

Редактирано от razzorbg (преглед на промените)

A как мога да получа сертификат???Купих си тази nokia днес и нищо не мога да инсталирам :hush: pls помогнете!!!

BTW:Пробвах със сменяне на датата и с *#7370# (restore) и не става (също и всичко по-нагоре^^):D

http://allnokia.ru/symb_cert/

В този сайт руснаците правят сертификати за около 12 часа. Въведете си ИМЕИ на телефона ( *#06# ) и отговоретe на въпроса от долу. След 12 часа някъде направете пак същото, ако сертификата е готов ще се появи зелен надпис, че е готов и да си го свалите. Ако не е опитайте по-късно пак. Ако имате затруднения може да ми пишете на скайп : karaganchev

Nvm ,Оправих го.Вчера се регистрирах в MyNokia (там трябва да си дадеш serial number) и ти активират телефона след 2-3 часа(може и повече, и по-малко да чакаш)

Редактирано от razzorbg (преглед на промените)

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.