Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Мнение за MP3 player

Featured Replies

Здравейте! Искам да си купя плеър до 60 лв. Гледах няколко в get.bg.

1) http://get.bg/catalog/product_info.php?products_id=18339

2) http://get.bg/catalog/product_info.php?products_id=23409

Кой от двата спроед вас е по-добър ? Не знам дали и двата включват зарядно за батерията.

Редактирано от TheGreatG (преглед на промените)

втория ми изглежда по-надежден ;)

според мен няма смисъл от мп3 плейър с цветен голям дисплей... колкото по-малък е плейъра толкова по-добре :)

• Автор
втория ми изглежда по-надежден :P

според мен няма смисъл от мп3 плейър с цветен голям дисплей... колкото по-малък е плейъра толкова по-добре ;)

Да, и други ми предложиха втория. Първият обаче има слот за SD/MMC, дори да не ми стигне паметта мога да добавям, а и има FM радио. А защо мислиш, че е по-надежден ?

Здравей ! Ами и аз се колебех между тея 2. Да ти кажа и 2та не ми вдъхват особено доверие накрая се спрях на 1 SAMSUNG YP-ST5X. Но ако си твърдо решен да е 1 от тея 2 според мен е по добре да е 2рия LCD дисплей пък и форматите са по удобни MP4 JPGE и на външен вид изглежда по приветлив cool.gif

• Автор

Да, и на мен ми допада повече вторият. Първият има FM радио и слот. Затова се колебая още.. Не ми се дават повече пари за Samsung. Мислиш ли, че ще има проблем със софтера за картите ?

Е сега като собственик на първия да се изфукам biggrin.gif

Значи МР360 изглежда много готино на живо и с алуминиевият корпус е пушка. Дисплея е на средно ниво. Радиото приема доста слабо със смущения, но ако си от София ще е ОК. Видеото не струва. Звука за мен е под средното ниво (имам ГСМ-и Бенкю, ЛГ, Моторола и Самсунг и четирите свирят мнооооого по-добре). Батерията държи малко. Да има зарядно в комплекта, има калъфче, връзка за ръка, слушалки (едно ниво над всичко по левче), дата кабел.

Моето мнение като собственик е НЕ СИ КУПУВАЙ ТЕАС.

Софтуера е супер бъгав, като го пуснах се рестартираше при всяко слагане на SD карта, като му обнових софтуера се оправи, но сега пък работи супер бавно.

Като крайна препоръка, моляте вземи си качествен плеър: Sandisk, Samsung, Sony, Creative, Ipod, Philips. Ако искаш нещо по-бюджетно, то TrekStor са точно като за теб, но не си взимай боклуци, ще го купиш и ще се разочароваш, ако не веднага то при първата среща с качествен плеър.

П.С. Голяма част от TrekStor-ите също имат слот за карта памет.

Редактирано от PoweR_of_DarK (преглед на промените)

Значи марката е TrekStor biggrin.gif без е-то...

аз съм с TrekStor i.Beat cebrax RS 2gb и звука е кристален ... плеъра се оправлява много лесно и е малък и лек ...

тези 2та горе не ми харесват, защото както казах няма смисъл от мп3. плейър с голям дисплей ... а и от последния коментар придобих още по-лоша представа biggrin.gif относно радиото - да нали някога ще си пуснеш радио след като имаш накачени любимите ти песни

батерията ми не е вградена, но за мен така е много по-лесно защото с една батерия от 2 лева да речем изкарвам доста дълго време плюс това свърши ли просто прибягвам до най-близкия магазин и си купувам нова :friends1:

Другото му предимство е :

Вграден FM предавател - музиката, която слушате се предава безжично до всеки радио приемник

когато съм в колата си слушам музика от мп3-то без никакъв проблем :idea:

Е аз имах в предвид нещо такова което да има дисплей и слот за карта памет. Сециално от този модел, който давам имам добри впечатления :rolleyes:

П.С. Официален вносител на TrekStor е ВАЛИ компютърс. Имат магазини на доста места и от там ще е по-евтино. Те внасят и ТЕАС и аз си го взех от техният магазин с 5лв отстъпка :idea:

и аз го зех от ВАЛИ cool.gif пичовете нямат грешка ...

а онова горе по-става , щом чете и мп4 ... цената е леко съмнителна sad.gif

• Автор

Харесва ми TrekStora. Чудя се дали обаче да взема mp4 или mp3 - разликата е малка. А има ли смисъл да гледам в Техномаркета ?

Редактирано от TheGreatG (преглед на промените)

Ами при условие, че имат добър сайт, които се обновява редовно няма да ти навреди да погледнеш, но надали ще намериш нещо по-добро за тези пари.

За мен MP4 е по-комфортно, не че ще гледам филми или снимки, но просто си е по-кеф да има дисплей на който да можеш като хората да си прочетеш името на песента.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.