Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Съвет за покупка.

Featured Replies

Като цяло не знам какви са плюсовете и минусите на MP3 Player, IPod и MP4 Player. Искам да си взема нещо, с което да бягам, да тренирам, да слушам музика в самолета и да гледам клипчета, да се развличам по време на лекции, ... Интересуват ме следните неща като пиша общо за всички видове. Компетентните потребители да прочетат изискванията ми и да дадат съвет кое е най-добре да си взема:

1. Батерията да е издържлива, т.е. казаха ми, че на някои модели се скапвала бързо от многото зареждания, а също така да държи колкото се може повече часове.

2. Да е 8 или 16 ГБ.

3. Дисплея да предлага възможност да си подреждам снимките, песните, ... по папки (особено важно ми е песните да са по папки както при Уинампа. Хем мога да разделям песните в различни папки и да ги слушам поотделно, хем мога да слушам всички песни заедно). Не ми трябва тъчскрийн.

4. Радио не е задължително да има.

5. Четох, че някои модели се разваляли, когато се бяга с тях затова ми трябва издържлив на такива натоварвания.

6. Не съм запознат с други характеристики на различните джаджи и ще съм благодарен ако някой ми поясни какви други функции имат.

Както чета, Сони е за теб. Покрива всички изискавания. Имат една от най-издръжливите батерии на пазара, навигация и по папки, а не само по ID3, великолепен звук и добра изработка без луфтове и скърцане. От съвременните им модели се избира на база функционалност. Всички свирят еднакво добре, просто решаваш какви характеристики искаш.

Един съвет от мен, ако нямаш отделни хубави слушалки, вземи си някое от техните устройства, който идват с тапи за в ушния канал (IEM) - те са много добри и за да намериш по-добри трябва да приготвиш поне 100 лв.

EDIT: в Sony Center май са им най-привлекателни цените.

Редактирано от Vegetto (преглед на промените)

• Автор

Благодаря за съвета, но можеш ли да ми дадеш и някакъв линк да разгледам, защото не съм от София и не знам какъв е този център :yanim:.

Ето бате Google какво изплю - пише къде са им адресите, но няма цени. Разглеждай си www.sony.bg и www.anythingbutipod.com за review-та и после бате Google ще ти каже кое колко струва и къде ще го намериш. :speak:

Редактирано от Vegetto (преглед на промените)

какъвто и да е по-съвременен телефон

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.