Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Проблем с Folders

Featured Replies

Снощи се случи нещо странно!Компютърът ми забрани достъпът до едни папки на твърдия диск sad.gif Не мога да влезна, а в тях няма нищо важно за ОС!Там си държах картинките и снимките, а сега ми когато се опитам да влезна ми изписва "Access is denied". Има ли начин да се оправи това, и да имам достъп?Моля ви помогнете ми, там имам снимки, които никъде другаде ги нямам sad.gif

Снощи се случи нещо странно!Компютърът ми забрани достъпът до едни папки на твърдия диск sad.gif Не мога да влезна, а в тях няма нищо важно за ОС!Там си държах картинките и снимките, а сега ми когато се опитам да влезна ми изписва "Access is denied". Има ли начин да се оправи това, и да имам достъп?Моля ви помогнете ми, там имам снимки, които никъде другаде ги нямам sad.gif

И това стана ей така, самостоятелно ? Не ми се вярва. Спомни си какво си правила преди това.

Редактирано от Ken (преглед на промените)

• Автор

Ами преместих ги без да искам в няква друга папка....мисля, че в нея се сейфаха updates ама не знам що...пишеше нещо за updates, а аз в D:/ не сейфам нищо важно за ОС ( Windows XP ) не знам как са се появили там..и след като си ги преместих(папката със снимките) в друга папка ми даде "Access is denied" .. не знам какво е станало, а аз спрях updates, много отдавна. Няма ли начин да си ги отворя? sad.gif Дано не са се повредили! ohmy.gif

Десен бутон върху нея - Explore. Виж дали така ще се отвори.

Не дава, пише "access is denied" Пробвах го още снощи...

Ами преместих ги без да искам в няква друга папка....мисля, че в нея се сейфаха updates ама не знам що...пишеше нещо за updates, а аз в D:/ не сейфам нищо важно за ОС ( Windows XP ) не знам как са се появили там..и след като си ги преместих(папката със снимките) в друга папка ми даде "Access is denied" .. не знам какво е станало, а аз спрях updates, много отдавна. Няма ли начин да си ги отворя? sad.gif Дано не са се повредили! ohmy.gif

Не дава, пише "access is denied" Пробвах го още снощи...

Е как точно се казва папката де?

• Автор

Не знам, защото я изтрих ... нещо си .. "ar5752doa.... " цифри и букви... и вътре имаше файлове от всякакъв тип... exe, doc, html .... и т.н

• Автор

Ох... не съм много добре с компютрите .. Къде се намира това, и каква е тази опция? Обясни ми, ако може.. sad.gif

Влиза се от старт меню/help and support, вътре има опция undo changes to your computer to....и там като влезеш има възможност да върнеш компютъра си към по предишно състояние, например до преди да ти се заключи папката. Но щом не разбираш, по добре не барай, повикай някой да помогне.

• Автор

Аааа на това ли му се вика System Restore :help: Мерси, но не стаана, върнах го миналият петък .. но уви.. sad.gif(( Трябва ли е да точно преди да се случи това с папката ми или няма значение, когато рестарира компютъра ми изписа, че не са направени никакви възтановявания...аз ли греша някъде? ;)

Аааа на това ли му се вика System Restore :idea: Мерси, но не стаана, върнах го миналият петък .. но уви.. sad.gif(( Трябва ли е да точно преди да се случи това с папката ми или няма значение, когато рестарира компютъра ми изписа, че не са направени никакви възтановявания...аз ли греша някъде? :wors:

Не, точно така се прави

• Автор

Не става, няма промяна sad.gif

Редактирано от little_amore (преглед на промените)

Влез в Safe Mode /помпиш F8 след първия екран при стартиране/ и си прехвърли файловете в друга папка.

• 2 седмици по-късно...
  • Автор

Пробвах със Safe Mode.Не става...пак не ми дава достъп ... :newspaper: Вече изгубих надежда, че ще мога да си възвърна файловете .. :speak:

Пробвай с някое Live CD като например ....

2.10 Забранено е публикуването и разпространението на незаконен софтуер като кракове, пачове и серийни номера, както и заявките за такива.

Редактирано от capnemo (преглед на промените)

• Автор

Хайде да ми обясниш малко, за тази програмка?Чувала съм за нея, но как да я пусна? :jumping11: И как по точно да се опитам да си спася файловете? .... Вече изгубих всякаква надежда.... :hush::lol6:

• 2 седмици по-късно...
  • Автор

Плийзз... помощ... :whist:

Плийзз... помощ... :)

Може да пробваш и с някоя програма за възстановяване на изтрити данни.

Pandora Recovery

ZAR 8.3

DataRecovery

Recover My Files

undelete plus

UndeleteMyFiles

Няма гаранция че ще стане, но пробвай,

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.