Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Skype за Samsung U900 SOUL

Featured Replies

Много ще съм ви благодарен ако ми дадете некакав скайп за тоя ГСМ пробвах разни ама нестават,благодаря ви предварително.

Пробвай от тук.

Твоят модел може да подкара програмата.

Samsung

SGH-A717

SGH-A737

SGH-D800

SGH-D830

SGH-D840

SGH-D900

SGH-E770

SGH-E900

SGH-G600

SGH-G800

SGH-T639

SGH-U600

SGH-U900

Редактирано от RefreshMe (преглед на промените)

• Автор
Пробвай от тук.

Твоят модел може да подкара програмата.

Нз точно как да я инсталирам като префърла двата файла в паметта на телефона ми пише,че не ги поддържа---

Не си я пращай през BLuetooth, a направо си я дръпни от http://skype.com/m през телефона.

Taka и така ще ползваш интернет за Скайп-а.. изхаби няколко стотинки и за да си го дръпнеш оттам

• Автор
Не си я пращай през BLuetooth, a направо си я дръпни от http://skype.com/m през телефона.

Taka и така ще ползваш интернет за Скайп-а.. изхаби няколко стотинки и за да си го дръпнеш оттам

опрайх го са само нз как да се свържем писах си пас и сичко и ми пише нещо за връзката май не треа да е M-tel Wap GPRS a Mtel Internet gprs ama kak da go naprava

Редактирано от Schumacher^ (преглед на промените)

При правилни настройки ще стане. Няма да имаш проблеми.

И един съвет от мен.

Ако ще ползваш Skype на телефона не го ползвай с Глобулска карта защото яко ще се набуташ

Най-евтино е на вивател - 1.80лв на Мегабайт

След това Мтел на сметка(ако си на ваучер иска минимум 3лв в картата за да може да се ползва GPRS) - 2.50лв на Мегабайт за първите 10 Мегабайта. След това е по 0.60ст

Глобул - 2.40 на Мегабайт, но самия GPRS се рефрешва много често и си е набутвация.

П.П При вивател цените са еднакви за ваучер и сметка, но когато човек е на сметка може да си пусне пакет за 9лв - 30 МВ и проблема с нет-а се решава

опрайх го са само нз как да се свържем писах си пас и сичко и ми пише нещо за връзката май не треа да е M-tel Wap GPRS a Mtel Internet gprs ama kak da go naprava

Трябва да си направиш настройки на Proxy-то..... и в Java-та има настройки за HTTP Профил

Не мога да го обясня. Трябва ми телефона подръка sad.gif

• Автор

Е мерси много на Мтел съм на сметка ама те тва само ако се опиташ да обясниш и без да ти е под ръка ръчках ги мисла тия настойки ако за тва става на въпрос ама нз точно как треа да е...Mersi se paik :rolleyes:)))

Значи изписва ми skype couldn`t connect over your phone connection,одеве ми изпратиха wap настройките ама тоя ми каза за кода 1234 само че нз каде да го пиша,че съм забравил как се праеха тея работи.......чакаше ли се некви часове,ама пък сайтове ми отваря

Тоя код се пише само ако ти го поиска телефона. Но не всички телефони го изискват.

• Автор

Мхм е значи те тва е изписва ми само Couldn`t connect over your phone connection почва да се свързва и да зарежда и тва го прекъсва

Не става със настройките от оператора. Те са колкото да ползваш Browser и MMS.

Останалото трябва да си го въведеш ръчно.

На Nocia се създава нова "Точка за достъп" от Конфигурации, а на Samsung не помня откъде беше ама трябва на 3-4 места в телефона да се въведат тези неща:

1. В настройките на Профила на Browser-a

2. В настройките на Java Приложенията

3. В настройките на Свързване

Имаш Toчка за достъп wap-gprs.mtel.bg

IP Адрес 213.226.. нещо си

User и Pass не се пишат.

Има и два DNS Адреса

Пробвай там.. и успех

Ако не стане аз съм от Пловдив. Мини да ти ги направя :)

• Автор
Не става със настройките от оператора. Те са колкото да ползваш Browser и MMS.

Останалото трябва да си го въведеш ръчно.

На Nocia се създава нова "Точка за достъп" от Конфигурации, а на Samsung не помня откъде беше ама трябва на 3-4 места в телефона да се въведат тези неща:

1. В настройките на Профила на Browser-a

2. В настройките на Java Приложенията

3. В настройките на Свързване

Имаш Toчка за достъп wap-gprs.mtel.bg

IP Адрес 213.226.. нещо си

User и Pass не се пишат.

Има и два DNS Адреса

Пробвай там.. и успех

Ако не стане аз съм от Пловдив. Мини да ти ги направя :)

а тия DNS адреси кък са и треа ли да се напишат че са са ми само 0,мале май нема да мом да го опрааа biggrin.gif

Опрайх го най после всичко,големи благодарноссти на Suffer i na Refreshme

Благодаря ви.

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    26%
    Дарени 256.00 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.