Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

LCD & плазма до 1400 лв

Featured Replies

Здравейте,искам да ви помоля да ми предложите LCD&PLAZMA телевизор до 1400,който да е с страхотно качество на картина да е добър за очите и да действа строхотно като заместител на мотитора за PC.Аз горе долу харесах 3 модела,единия е доста скъп и мисля,че е перфектен за нещата,които изредих по-горе.Ето това са те:

1.Посети моят уебсайт -този обаче е доста скъп не знам да ли си заслужава

2.Посети моят уебсайт

3.Посети моят уебсайт

А това с контраста да ми обясните ако може горе долу важен ли е,защото на някои тв с 8000:1 са по скапи от други с 33000:1,най-вероятно защото са готови за FULL HD(ps.това вече знам какво е).А и като марка мисля че и SONY & LG са най-добри за това сам се спрял на тях,може и да ми предложите нещо.Мерси за отговорите предварително.

Аз Samsung LE-32A557 си купих за коледа и съм доволен от него (за 1379 лв мисля че беше)

Определено първото SONY ми харесва повече. LG-също е добро. Отиди на место и тогава прецени.

• Автор

В случая с компятара трябва да се гледа колко милисекунди(ms),но на повечето тв не показват тази характеристика.Горе долу да ми кажете подобни тв,най-вече.А и ето тeзи мисля че е доста добър да не кажа the best

Посети моят уебсайт

Посети моят уебсайт

Редактирано от berserk366 (преглед на промените)

Разбрах, че ще го ползваш и за монитор, но откакво разстояние ще го гледаш като телевизор?

Защото 32 инча е доста малък размер за съвременните разбирания.

Защото 32 инча е доста малък размер за съвременните разбирания.

Е ти пък успокой се малко... 32 инча не е "доста малък" (от около 2 метра се гледат 32 инчовите). Ако сложиш 42 инча и гледаш от близо ще откачиш до месец biggrin.gif

В един стандартен български хол се гледа от около 3-3,50 метра. Затова смятам, че 32 е малко. Това си остава размер за кухни, малки спални и по-големи тоалетни :headphones:

За горните разстояния е препоръчително 40-42 инча или 46 и нагоре ако си фен на киното и имаш достъп до HD материали.

Затова питах човека от какво разстояние ще го гледа.

• Автор
В един стандартен български хол се гледа от около 3-3,50 метра. Затова смятам, че 32 е малко. Това си остава размер за кухни, малки спални и по-големи тоалетни :)

За горните разстояния е препоръчително 40-42 инча или 46 и нагоре ако си фен на киното и имаш достъп до HD материали.

Затова питах човека от какво разстояние ще го гледа.

При екран от 1м. тв се гледа от 3м. и мисля,че ще е добре тъй като ще седи в мойта стая,чието разположение ми дава възможност да го сложа на около 3.20м. от мен.А и това което мога да си го позволя е да купя 32 инча във високия клас отколкото 42 в ниския. ;)

Редактирано от berserk366 (преглед на промените)

При екран от 1м. тв се гледа от 3м. и мисля,че ще е добре тъй като ще седи в мойта стая,чието разположение ми дава възможност да го сложа на около 3.20м. от мен.А и това което мога да си го позволя е да купя 32 инча във високия клас отколкото 42 в ниския. ;)

Екран от 1 метър е 40-42 инча, а не 32.

Иначе за монитор по-добре ЛСД 32 инча за тези пари, но ако търсеше нещо за филми и телевизия една 42 инча плазма за 1400 лева ще ти е по-добре за това разстояние.

Виж това ЛСД:

http://technomarket.bg/product_detail.php?...uct_id=09037938

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.