Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Проблем с ToCA Race Driver 2

Featured Replies

Здравейте на всички.Имам ToCA Race Driver 2 и не ще да дръгне когато чукна двапити върхо линка се появява едно и пище ЕРОР НА ДИСКА.Някой може ли да ми даде някакъв съвет,мерси на всички. :bye:

Така, както си описал проблемът ми се струва, че просто играта ти не е кракната. Потърси за крак, сериен номер или нещо друго на самият диск (обикновено е в папка crack)

Така, както си описал проблемът ми се струва, че просто играта ти не е кракната. Потърси за крак, сериен номер или нещо друго на самият диск (обикновено е в папка crack)

<{POST_SNAPBACK}>

Това май е единствената игра, за която още няма читав крак за съжаление. Аз превъртях интернета преди време в търсене на решение, но нищо....Има вариант да се подкара, но трябва да се изключи CD-rom-а хардуерно, което на мен не ми изнася. Иначе преди година играх демото и се впечатлих доста, но от тогава до сега така и не излезе кракната версия.

Все пак ако някои има решение нека го сподели тук.

Излезе RELOADED, която май работи. В момента я свалям и ще я пробвам.

Ето линкове:

@######

@Torrents.lyncos.com

Това май е единствената игра, за която още няма читав крак за съжаление. Аз превъртях интернета преди време в търсене на решение, но нищо....Има вариант да се подкара, но трябва да се изключи CD-rom-а хардуерно, което на мен не ми изнася. Иначе преди година играх демото и се впечатлих доста, но от тогава до сега така и не излезе кракната версия.

Все пак ако някои има решение нека го сподели тук.

<{POST_SNAPBACK}>

Няма нужда да да се изключват CD-ромите хардуерно, ползва се програмата SFNightmare.exe която ги изключва софтуерно. За да се подкара самата игра трябва да има още сериен номер за играта и един Mini image който имитира че имате оригинална игра за да се излъже защитата StarForce и да си тръгне играта.

Да, но това не работеше на всички дъна доколкото знам, но всичко това вече не е нужно :nono: Снощи изтеглих и инсталирах играта и едва се отлепих от компютъра към 2:00 ч. Сега в офиса гледам като застрелян. Играта тръгна без проблем. В имидж-а има един ъпдейт, който трябва да се пусне първо, след това се слага крак-а. И двата се намират в папка "крак". Въпреки, че видях мнения, че на Radeon не вървяла както трябва, при мен всичко си беше наред (Sapphire 9550).

Редактирано от Diezel (преглед на промените)

Ще помоля някой, който е свалил RELOADED версията да качи крака и всичките неща които са комплект с него.

Ще се опитам да го кача някъде малко по-късно.

ftp://193.24.240.56/Games/TOCA 2 RELOADED pack/

Тук съм качил пача и крака от RELOADED.

Редактирано от Diezel (преглед на промените)

• Автор

Да ама аз съм в испания и не ми дава да влезна.Какво да правя

Съжелявам, но единия файл е 13 МБ и нещо...Не мога да ти го пратя на пощата.

• Автор

Тогава межеш ли да ми го изпратеш на icq-то или на skaypa на icq номера ми е 291-653-570 а на skaypa е dido000000.Благодаря ви на всички.

• 1 година по-късно...

хора за тва фтп ми иска парола плз качете само пача и крака на друго место плз

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.