Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Въпрос за по силна батерия.

Featured Replies

Здравейте!

Имам Nokia N73ME.Първият ми въпрос е:Батерията ми е с капацитет 1100 mAh.Какво означава това 1100 mAh.Вторият ми въпрос е мога ли да си намеря по-силна батерия като например 1300 mAh 1500,2000 mAh.Четох че за някой нокии можело да се намерят батерий с 2000 mAh.

1100 милиамперчаса е добра батерия. Просто недей да ползваш 3G-то на телефона

Моята е само 820mAh и кара 2-3 дни с доста разговори..

При теб батерията се хаби главно от огромния 16млн цвята дисплей и това, че телефона бави като му пуснеш повечко неща..

Тези батерии с по-големи показатели, най-вероятно са китайски ментета и се съмнявам да карат повече от оригиналната ти батерия

http://www.fastelectricrc.com/radio-contro...logy-guide.html

http://en.wikipedia.org/wiki/MAh

Ето ти малко инфо.

А що се отнася до тези батерии, които изреди: в ebay има доста от тях, обикновено са произведени в китай (както всички други biggrin.gif ), но за мен лично капацитета обявен на лепенката е спорен както и качеството им.

При теб батерията се хаби главно от огромния 16млн цвята дисплей и това, че телефона бави като му пуснеш повечко неща..

Тези батерии с по-големи показатели, най-вероятно са китайски ментета и се съмнявам да карат повече от оригиналната ти батерия

А 265 000 цвята повече ли държи с батерия 960 Mah?

• Автор

А как да изключа 3G-то защото и аз съм на това мнение че ми хаби доста голям процент от батерията ?

Отиваш в настройките, от там в настройките на телефона, от там Мрежа и като влезеш на първото му даваш настройка GSM.

• Автор

Значи след като направя това 3G-то ми е изключено и немога да снимам с 2-рата камера и немога да провеждам видео разговори с втората камера така ли ?

Там където ми каза да вляза имаше и някаква друга настройка значи те са три:Двоен режим,UMTS,GSM.UMTS за какво служи ?

Редактирано от gaz370 (преглед на промените)

Можеш да снимаш с втората камера, но няма да можеш да провеждаш видео разговори.

Много спамиш, а това не е по темата. По-добре се научи да ползваш google.

1100 mAh - означава че ако черпиш 1100 мА ток тази батерия ще издържи 1 час. Това е.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.