Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

The Sims 3 - информация, мнения, въпроси

Featured Replies

А някой ще отговори ли на моя върпос. Или поне как да си купя нова къща или територия, на която да строя нова къща? :?

• 2 седмици по-късно...
  • Отговори 220
  • Прегледи 84,5k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Знаещия човек трябва да знае дали едно нещо му тръгва на компютъра или не. И трябва да е добре запознат със рисковете, които крият програмите, които УЖ подобряват пиксел шейдарите на видео картата. А

• Абе ти мозък имаш ли бе? НЕ МОЖЕШ ДА ИГРАЕШ SIMS 3, ТОЛКОВА ЛИ СИ ЗЛЕ?

Имам въпрос. Аз съм с експаджън Late Night и искам да стана вампир (пише че може). Отидох на гробището в някаква дупка под земята, където има един кофчег и само една опция - Examine. Като я цъкна постоянно изписва, че го кара да му се спи, дори го оставих без Energy, но пак не излиза опция Sleep. Ако някой знае, моля да ми каже как да се превърна във вампир. Мерси предварително :headphones:. П.П Оправих се :angry:. Трябва да те превърнат :)

Редактирано от NePoZnAtIa (преглед на промените)

• 3 седмици по-късно...

А някой ще отговори ли на моя върпос.

Или поне как да си купя нова къща или територия, на която да строя нова къща? :?

Нова къща се купува като отидеш в inventory - на един от хората ти натискаш на мобилния им и избираш move. Ако искаш повече неща да научиш за играта отиди на главното меню и натисни lessons. Пък нов терен вече пак в главното меню отиваш и натискаш edit town и търсиш там бутона за места (терени) да слагаш и така. В този новия град не са много празните терени. :rolleyes: Дано съм помогнала. Успех!

А може ли да ми обясните как да си сменя града и да си добавя нови градчета?

А може ли да ми обясните как да си сменя града и да си добавя нови градчета?

Нови градове не знам как се добавят. Сменяш си града като натиснеш бутона за нова игра и отгоре ти излиза бутона за менюто, където са градовете и избираш новия - Bridgeport . Те са два Sunset Valley и Bridgeport. Успех! :rolleyes:

Имам друг проблем. След като си я инсталирам и добавя крака, като заредя играта и ме изхвърля, изписвайки ми, че нямам диск.. Какво да направя?

Тук вече не мога да ти помогна, но и аз имам малък проблем. Става въпрос за Лейт Найт. Нещо почна да ми сече при движението на камерата и на симовете. Намалих настройките на резолюцията, но не се оправи, а в началото като я инсталирах не беше така. Покривам изискванията, но защо е така? Моля за помощ. Благодаря Ви предварително!

Здравейте, дайте да видим какво да правим с моя малък проблем. Значи, като инсталирам симс 3 разор версията нали, и после като я пусна компютъра ми се рестартира, не е нещо което да не му достига щото е чистак нов отпреди 2 месеца с 6гб рам, 1гб видео, 250 гб хард, процесора му е интел i7, и допълнително има достатъчно голямо захранване. Драйвърите са му последните проверих ги вчера, и просто невиждам откакво може да е? Идеи? Всяка друга игра тръгва, само тази се прецаква, отвреме на време едно че се рестартира, понякога само изпише някаква грешка съобщение от играта, и пак не се включва. Правя всичко както му е с крака, дори слагах други кракове да не би от него да е, еми не е, с всички ставаше така.

Забелязах , че играта сече ако нямаш място на диск С ... въпреки , че е инсталирана на Д ... Опитайте да освободите място на С, примерно 2 - 3 гб по възможност. Аз също покривам изискванията , но ми лагваше ужасно при местенето на камерата ... и когато са много симове в къщата . След преинсталация на уиндоуса на диск С ми се освободи повече място, и играта не ми спичаше толкова много. Не е нормално да покриваме изискванията и да сече като за световно... Другото което си мисля е, че играта май не е оптимизирана като хората.

Забелязах , че играта сече ако нямаш място на диск С ... въпреки , че е инсталирана на Д ... Опитайте да освободите място на С, примерно 2 - 3 гб по възможност.

Аз също покривам изискванията , но ми лагваше ужасно при местенето на камерата ... и когато са много симове в къщата . След преинсталация на уиндоуса на диск С ми се освободи повече място, и играта не ми спичаше толкова много. Не е нормално да покриваме изискванията и да сече като за световно... Другото което си мисля е, че играта май не е оптимизирана като хората.

Ами за място имам, 78гб. свободно място в С, и 127гб в Д, явно нещо от играта ще да е, макар че от други сайтове съм я теглил отново и пак същото, с уин.7 съм, пък чета, че на някои им тръгва без ядове... незнам незнам, д.ба а как ми се играе тая игричка :D

Бих писал направо на страницата на симс 3, но гледам че регистрацията им нещо небачка и немога се внедра...

Редактирано от nikodine (преглед на промените)

• 2 седмици по-късно...

Здравейте много спешно ми трябва помощ, опитвам се вече няколко часа да инсталирам играта, която свалиш от ТУК , изпълнявам всичко както е в инструкциите, но като стигна до 5. Копирайте съдържанието на Crackfix торента в installdir\Game\Bin, където installdir е инсталационната директория на играта. ми изписва, че няма място на диска. Някой може ли да ми помогне, моля ви много е спешно, как да го копирам, пробвах някакви неща, но нищо не става, ако може да ми обясните как да го направя, ще съм ви безкрайно благодарна :):blink::wors: :wors:

Аз също имам проблем, направо си прецаках някак симса. реших да го преместя от С: в Д:. Преместих го също преместих и експажъна и след това като го включих ми даде ерор. Изтрих и двата, и оригинала и пакета и почнах да инсталирам на ново Симс 3. Включих сет ъпа и ми даде ерор, че тази версия 1.17.060 е вече инсталирана, а нея я няма. От долу пише, че този сет ъп инсталира по - ранна версия на симс 3 (1.0.631) И накрая: Трябва да деинсталирате предната версия на симс 3 преди да инсталирате тази. Моля за помощ! Благодаря предварително! :yanim:

Аз също имам проблем, направо си прецаках някак симса. реших да го преместя от С: в Д:. Преместих го също преместих и експажъна и след това като го включих ми даде ерор. Изтрих и двата, и оригинала и пакета и почнах да инсталирам на ново Симс 3. Включих сет ъпа и ми даде ерор, че тази версия 1.17.060 е вече инсталирана, а нея я няма. От долу пише, че този сет ъп инсталира по - ранна версия на симс 3 (1.0.631) И накрая: Трябва да деинсталирате предната версия на симс 3 преди да инсталирате тази. Моля за помощ! Благодаря предварително! :ph34r:

Теглиш Revo Uninstaller. От списъка махаш Sims 3 и повече не си прави такива тъпи експерименти. :lol6:

Искам да попитам дали тройката се равнява на 2-ката,тей като мисля да си я дръпна,а е доста големичка.Моля човек който е играл играта да каже!

Еми аз както се изразявам,как ще разбереш....Имах впредвид,че съм играл 2-йката и ми харесва и попитах дали тройката е подобна поне малко на 2-ката да знам дали да си правя труда да я тегля. ПС:пускам я ,пък квото стане

Редактирано от Минков (преглед на промените)

ааааааааа ... sorry ! Не играя Симс ... нека някой от феновете и да ти я препоръча ... ама колкото съм я играл , принципа е същият !

Успехи !

Еми аз както се изразявам,как ще разбереш....Имах впредвид,че съм играл 2-йката и ми харесва и попитах дали тройката е подобна поне малко на 2-ката да знам дали да си правя труда да я тегля.

ПС:пускам я ,пък квото стане

попринцип в двете има доста разлики например можеш да си гледаш сима как отива на работа или училище,раждането вече е в болница и за мен лично тъпото е че можеш да им вдигаш възрастта когато ти скимне

попринцип в двете има доста разлики например можеш да си гледаш сима как отива на работа или училище,раждането вече е в болница и за мен лично тъпото е че можеш да им вдигаш възрастта когато ти скимне

Добре,кажи ми лично твое мнение,като човек играл поредицата игри,3-йката добра ли е?

Редактирано от Минков (преглед на промените)

Добре,кажи ми лично твое мнение,като човек играл поредицата игри,3-йката добра ли е?

бива графиката е пипната но изисква доста свободно време

Здравейте :) Интересува ме дали мога да оженя симовете и как.Благодаря предварително П.П. Ожених ги вече

Редактирано от IvaMl (преглед на промените)

• 2 седмици по-късно...

Здравейте. Имам проблем със Симс 3 . Инсталирам слагам крак всичко окей, ама като се опитам да я стартирам ми избиза това

Публикувано изображение

Редактирано от CrAzY.Bo0t (преглед на промените)

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    26%
    Дарени 256.00 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.