Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Дон Кихот или луд?

Featured Replies

Здравейте! Ето и аз реших да излея поне част от това, което се е нагнетило в мен. Опитвам се да се преборя със себе си, но явно съм доста слабохарактерен. Случвало ли ви се е да застанете срещу себе си, срещу вашите принципи и морал? Мисля, че това е най- глупавото, което човек може да направи за себе си. Ето за какво говоря:

Историята е много банална, не съм нито първия, нито последния на който се е случило- влюбих се в мрежата.

Да, както си играх една игра, срещнах едно момиче, като сещате се- от дума на дума нещата станаха сериозни. То бяха Скайп, телефони... чудо, и разбира се между нас имаше не малко километри! След месец и половина беше първата ни среща, първата целувка, първоот гостуване в квартирата й. Казваше ми, че един ден ще я намразя, че имала тайна, окято не можела да сподели, тъй като искала да съм още малко с нея, но дойде деня и ми каза, че е СГОДЕНА!

Шока беше невероятен, вече бях нагазил в дълбокото.

Казваше, че ме обич, че не може без мен, че той й е каот брат, но не може да се отърве от него. Бил добър човек и не искала да го наранява (предишния й приятел с когото скъсала се самоубил със свръх доза), а и този е направил същия опит, та... сещате се.

Издивяваше, ако не се чуеме някой ден, плачеше, напиваше се. Когато се скараме за нещо изпадаше в депресии и ги давеше с алкохол. При запознанството ни беше на силни антидепресанти- ксанакс, мешеше ги и с алкохол за по- голям ефект, но с времето я накарах да ги спре.

Минаха месеци, срещахме се тайно, записах се студент за да мога да пътувам по- често до София. Усещах любовта й, ревността й беше силна- ревнуваше ме от всичко.

Последния път, когато се видяхме видях в онзи влажен поглед голям страх. Спомням си как ми взе ръцете, целуна ги и ми каза, че за наше добро е повече това да не продължи. Тогава не го разбрах. Мина се още месец, та въпросния добряга намира наши снимки и клипчета от срещите ни и това момиче вече не е същото.

Обади ми се по телефона, каза ми, че тя вече си е получила заслуженото, а сега е моя ред и да се пазя, тъй като съм нямал и представа кого познавал. Той е бивш началник на СОТ и е типична мутра. Глас отлкова зъл не бях чувал, думите, че си е получила заслуженото, че ако ме потърси ще й спука главата и по- скоро ще я убие, но няма да бъде на друг, че телефона и компа се следят от него постоянно ми бяха в главата. Опитах се да продължа ученето, но не можах- вече втрои месец съм парцал.

Преди 10- на дена получих писмо, в което се цитира секретна информация за лице, изведено зад граница и аз съм следващия, но за разлика от първото което е дете продадено с цел проституция, аз ще бъда изведен и убит.

Отидох в полицията- нищо, отидох при прокурор- пита си ушите..

Днес разбрах, че всеки ден тя си е влизала в сайт за запознанства, подобен на този, в който се запознахме.

Луда работа, нали? Как да не откача?

Ако си е играла, защо ме пусна в леглото си, защо целува ръце, защо се страхува и изтръпва при всяко негово позвъняване (което е на всеки час), защо плачеше и се тъпчеше с лекарства?

Пред мен застава въпроса- да застана ли срещу морала си като оставя момичето, с което се клехме да не изоставиме другия (да, тя вече го направи с мен), по този начин рискувайки живота си, или да стана дон Кихот?

Нито един психиатър не можа да ми отговори..

Знам само, че вече не съм жив.

:lol6: Я се освести! По добре да си нямаш работа с лудите. Забрави я напълно. Това е!

Мацката е с пича заради кинтите, а ти си бил просто за развлечение. Фактът, че продължава да търси подобни връзки показва, че просто те използвала. Тъй че давай нататък и зарежи тая история.

Да, както си играх една игра, срещнах едно момиче, като сещате се- от дума на дума нещата станаха сериозни.

Днес разбрах, че всеки ден тя си е влизала в сайт за запознанства, подобен на този, в който се запознахме.

Луда работа, нали? Как да не откача?

последно къде сте се запознали, викаш?

(предишния й приятел с когото скъсала се самоубил със свръх доза), а и този е направил същия опит, та... сещате се.

Когато се скараме за нещо изпадаше в депресии и ги давеше с алкохол. При запознанството ни беше на силни антидепресанти- ксанакс, мешеше ги и с алкохол за по- голям ефект, но с времето я накарах да ги спре.

Не може при двама приятели, ползвали наркотици..тя също да не се е наркоманизирала, а и цялата тази работа с алкохола и антидепресантите....Бегай, нямаш работа там...

Мисли трезво и се успокой! Не ти трябва такава майка на децата ти..

Сега ти е кофти, но след време като преосмислиш случилото се, ще си дадеш сметка, че си имал нужда от този урок, поднесен ти от живота. Следващият път си имай едно на ум и не бъди толкова наивен :)

Ще се оправиш, но ще ти трябва много време да се съвземеш....може би 6 месеца,

може би година....

не се поддавай на депресии, събери си мислите и се вземи в ръце.....животът продължава.....

Мой личен съвет - намери и прочети тази книга - The Road Less Traveled................

best,

Linda

Редактирано от mrs_Linda (преглед на промените)

(...)

Мой личен съвет - намери и прочети тази книга - The Road Less Traveled................

(...)

Добър съвет! Книгата на български език е под следното наименование.

--EDIT-- Бях оставил линк, към погрешно заглавие!

Редактирано от proletsearch (преглед на промените)

Каква история само :newspaper:

plam80-тя не те заслужава,напускайки я за винаги правиш най-доброто за себе си.

Премести се в друг град,смени си телефона и никога не се свързвай с нея.

Ще се оправиш,само търпение!

Успех!

• Автор
последно къде сте се запознали, викаш?

Играта беше в сайт за запознанства - Лимпа

Хм.. поне да беше в gepime biggrin.gif.А сега сериозно,мисля,че всеки и влизал в подобни сайтове.Но на теб късмета първоначално ти се е усмихнал и после е решил да си направи жестока шега ! Аз какъвто съм си имам регистрации в три такива сайтове дано не ми се случи нещо подобно sad.gif !Е кажи де,няма ли някаква промяна в положението ти или си е същатат трагедия,все пак минна малко време :huh: !

Чета и се успокоявам, да ви имам проблемите . Клели се били за вярна любоФ, ха ха ха

Аве аз само ако я усетя че е любителка на чашката и антидепресанти и ще си бия камшика на момента с думите "Господи какъв грях изкупувам че ми я натресе тая"

Е кажи де,няма ли някаква промяна в положението ти или си е същатат трагедия,все пак минна малко време tongue.gif !

Какво очаквате да е положението, четири дена са минали....

На някои хора ни трябва повече време да се вземем в ръце след такива преживявания! sad.gif

В моя случай вече два месеца, пак след запознанство в интернет (но не в сайт за запознанства!) и още на първата среща - любов от пръв поглед, последвалите разговори по телефона по цял ден, въобще всичко ми е познато, и накрая ШОКА като разбереш, че ти всъщност тоя човек изобщо не го познаваш, че само са те използвали.... Но човек трябва да гледа положително на нещата, някой по-нагоре каза, че това е един добър житейски урок, и аз така мисля!

Имаше една хубава мисъл - "Това, което не ни убива, ни прави по-силни", аз лично с това се успокоявам! :)

ЧЕСТИТО! Топлата вода е открита отново! biggrin.gif

ЧЕСТИТО! Топлата вода е открита отново! biggrin.gif

Аз не мисля, че някой в тоя раздел си въобразява, че открива топлата вода! Хората си "изливат мъката", понякога помага, който не ще да не чете!!! biggrin.gif

Аз не мисля, че някой в тоя раздел си въобразява, че открива топлата вода! Хората си "изливат мъката", понякога помага, който не ще да не чете!!! biggrin.gif

Въпроса е да се вземеш в ръце преди "такива преживявания", а не след тях. Извинявай, че те свалям толкова грубо на земята. "Трагедия" е нямало да има ако още в началото не е погледнал трезво на нещата. Изабел го каза много точно човека.

Както и в случая с твоето "преживяване". Първа среща и голяма любов? Чудесно е да имаш романтична душа /или рафтче с книжки от серията Арлекин на леглото си/, но не е зле да се използва и разума от време на време по предназначение. Тогава няма да има страдания.

А може би това е част от играта..................

Та в този ред на мисли - топлата вода вече е открита - просто я използвай :shake_puter:

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.