Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Palit 4870 1GB,въпроси.

Featured Replies

Така.Хора обеснявайте.Взех си компа с тая карта.Сега,ако искам да пусна Турбо режим само щракам копчето и това е?Иначе картата си е идеална.Far Cry 2 на макс върви идеално.Сега ще пробвам и Кризис.но ме съмнява на повече от 4АА да тръгне.

Така.Хора обеснявайте.Взех си компа с тая карта.Сега,ако искам да пусна Турбо режим само щракам копчето и това е?Иначе картата си е идеална.Far Cry 2 на макс върви идеално.Сега ще пробвам и Кризис.но ме съмнява на повече от 4АА да тръгне.

Мисля си, че темата, в която трябва да пишеш е "Похвали се с компютъра си"

Та какъв е проблема, че не разбрах?

Ще върви на макс и кризата, споко :)

Само щракаш копчето и се клоква сама. Нямаш грижи.

• Автор
Ще върви на макс и кризата, споко :angry:

Само щракаш копчето и се клоква сама. Нямаш грижи.

Да,наистина много се учудих,върви на макс кризис с Анти-алайзинг 8.А само да питам за играта защо всичко е на макс на резулюция 1680x1050,а само като отида на Advanced там всичко е на HIgh.А Very High ми е в черно и не мога да го пусна?

Да,наистина много се учудих,върви на макс кризис с Анти-алайзинг 8.А само да питам за играта защо всичко е на макс на резулюция 1680x1050,а само като отида на Advanced там всичко е на HIgh.А Very High ми е в черно и не мога да го пусна?

Защото Very High детайлите изискват DirectX 10, който върви само на Vista, която ти видимо нямаш (да не вземе някой да се заяде, че братушките са преправили directx 10-ката за ХР ... преправили са чушки).

• Автор
Защото Very High детайлите изискват DirectX 10, който върви само на Vista, която ти видимо нямаш (да не вземе някой да се заяде, че братушките са преправили directx 10-ката за ХР ... преправили са чушки).

А графиката с Very High променя ли се много?А и предполагам,че с Виста няма да ми върви на макс с това видео,нали там изискванията стават по-големи....

Редактирано от FlashTerran (преглед на промените)

А графиката с Very High променя ли се много?

Променя се достатъчно, че да видиш разликата ... но само ако правиш сравнение на две еднакви картини. Виж тук - http://www.gamespot.com/features/6182140/index.html (всяка снимка има три варианта, които се сменят като сложиш мишката върху съответният надпис / XP Very High Quality е отключен Very High за ХР ... но под DX 9)

По време на игра ще ти е трудно да установиш дали е High или Very High

• Автор
Променя се достатъчно, че да видиш разликата ... но само ако правиш сравнение на две еднакви картини. Виж тук - http://www.gamespot.com/features/6182140/index.html (всяка снимка има три варианта, които се сменят като сложиш мишката върху съответният надпис / XP Very High Quality е отключен Very High за ХР ... но под DX 9)

По време на игра ще ти е трудно да установиш дали е High или Very High

Е нали за very high се иска DX10,а тук под XP тръгва с DX9?

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.