Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Син екран проблем

Featured Replies

Здравейте,

Първо се извинявам ако не съм пуснал темата в правелния раздел!

Купех си компютър преди 10тина дена.. инсталирах си УИНДОЛС, всичко беше както трябва 1 седмица.. и след 1 седмица почна да ми излиза син екран.Та помислих че е от УИНДОЛСА и реших да го преинсталирам, преинсталирах го и пак ми излезе син екран, единия път като се появи синия екран грешката беше :

STOP: 0x000000F4 (0x00000003,0x89A56900,0x89A56A7A,0x805D29a8) Beginning dump of physical memory

Това се появи точно на средата на инсталацията на ГТА САН АНДРЕАС ,рестартирах компютъра и пуснах наново да се инсталира ГТА САН АНДРЕАС.. обаче пак на средата на инсталацията се появи синия екран със грешка :

0x0000007A ftdisk.sys Address BA72c642 base at BA722000 Date stamp 3b7d8419 Beginning dump of physical memory

Незнам какво да правя, компютъра ми е :

Процесор : Dual Core Pentium, 2200 MHz

Дъно : BIOSTAR Group G31-M7 TE

Памет : 2048 MB DDR2

Видео : NVIDIA GeForce FX 9500 GT (512MB)

ХАРД ДИСК : Hitachi HDP725050GLA360 (500 GB, 7200 RPM, SATA II)

Благодаря на всички които се опитат да ми помогнат sad.gifsad.gif

Редактирано от nezawisim (преглед на промените)

Имаш проблем с управлението на хард диска.

Възможните причини са:

-проблем с контролера на дъното

-проблем със самия хард диск

-проблем със SATA кабела

Най-често проблеми правят SATA кабелите, пробвай да го смениш с друг. Другия вариант е да включиш диска на друг SATA порт.

• 4 седмици по-късно...

Здравейте,вече от 4 месеца,както си работи кoмпа,забива и ми излиза един син екран и след това се рестартва или пък ние с татко го рестартваме,и е дотам..неиска да стартира windowsa или пък ако го стартира е много бавен и пак излиза синия екран..в седмицата го преинсталирвам по 2,3 пъти...Сменихме рам паметта,сменихме хард диска,но проблема си остава,има ли някаква вероятност проблема да е в самия интеренет..лан картата си работеше,но беше изгорял един диод.Татко купи преди седмица нова лан карта и компютъра си рабоше без проблема,издържа две седмици без проблем,но вчера нз какво му стана,но беше много бавен и го рестартнах,той се рестартна,но при включването много бавен беше,нищо не бях пипала,просто го чаках да си оправи иконките на декстопа,но ми показа синия екран наново.Опитах се да го преинсталирам,но от начало неискаше,т.с.когато преинсталираваш windows,първо натискаш "Enter" и след това F8,но когато натисках F8 ми се появяваше синия екран,но имаше едно ново изречение на което пишеше"register error",та изключих компа и отново го пробвах да го преинсталирам и този път успях,но понеже когато преинсталирваш windowsa те пита на кой дял да го инсталираш,забелязах,че имаше само един дял ©,а другите дялове се бяха изтрили..незнам защо..та наново разделих хард диса.Преинсталира се,сложих драйверите на дъното,на видео картата,и други програмки като нерото и т.н.но нямах антивирусна и реших да си изтегля касперския и повреме на тегленето,отново ми излези синия прозорец и се рестартна.Изключих компа и махнах лан картата,та стартира ми се,и добре си вървеше..но пак ми излези синия екран и пак го преинсталирах,но реших да махна лан карата,стартира се компа и си вървеше добре,ние имаме лан карта и на дъното,но татко не ми дава там да слагам кабела на нета за да не стане нещо и да не изгори и дъното..оффф незнам какъв е проблема,ако може дайте ми някакъв съвет и според вас каква е причината за този "син екран".По долу ще напиша какво пише на "синия екран".

A problem has been detected and windows has been shut down to preven damage.

A process or thread crucial to system operation has unexpectedly exited or been terminated.

If this is the first time you've seen this stop error screen,restart your computer.If this screen appears again,follow these steps:

Check to make sure any new hardware or software is properly installed.

If this is a new installation,ask your hardware or software manufacturer for any windows updates you might need.

If problems continue,disable or remove any newly installed hardware or software.Disable BIOS memory options such as caching or shadowing.

If you need to use safe mode to remove or disable components,restart your computer,press F8 to select Advanced startup options,and then select safe mode.

Technical information:

***STOP:0x000000F4(0x00000003,0x89666530 ,0x896666A4,0x8050297c

Beginning dump of physical memory.

Вина ги са ми различни числата ето и други които съм записала:

***STOP:0x000000F4(0x00000003,0x8969DDA0 ,0x8969DF14,0x805P297c

***STOP:0x000000F4(0xC000000E,0xC000000E ,0x00000000,0x05019000

***STOP:0x000000F4(0x00000003,0x897B7020 ,0x897B7194,0x805D2970

Винаги номерата са различни..вчера не ги бях записала,но тези номера бях ги записа и ви ги пиша.

Характеристика на компютъра:

Процесор: -DualCore Intel Pentium D935,3200 MHz (12 x 267)

Дънна платка -Asus P5B,Motherboard,но подържа и DualCore процесор,Intel P965

Видео карта-GeForce 7300 GT,256 MB,DD3,128 BIT,PCIE

Вентилатор-ZALMAN

Рам памет-2GB

Хард диск-320GB

GeForce 7300GT VGA BIOS V924

Version 5.73.22.51.01

Copyright© 1996-2006

NVIDIA Corp.

256MB RAM

JMicron Techology

Corp.PCIE-to SATAII / IDE RAID Controller

BIOSv1.06.59

Операционна система-Microsoft Windows Xp Professional,Service Pack 3

Слагала съм и други windowsi,но не е от windowsa.В момента съм с горе посочения(service pack 3)

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.