Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Безплатен или евтин хост?

Featured Replies

Търся хост, при който скороста с която се сваля да е поне 400-500 кб, да не "изчезва" когато си реши biggrin.gif

да има подръжка на php, mysql, zend optimizer, да няма реклами поне.

Дори и да е 100 МБ пространството пак става, понеже ми трябва за сайт

Търся и хост за файлове, към който изискванията са само към скороста, непрекъснатата му работа и да няма ограничение на формата, броят и големината (ако ограничението е не по-малко от 10 МВ - става) на файловете.

И да имат и FTP

За предпочитане е безплатен, но и някой евтин платен пак може да стане.

До сега търсех безплатни и още не съм попаднал на идеалният за мен. Струва ми се че няма и да намеря.

Бихте ли ми препоръчали някакви?

А и какво ви е мнението за BG-host и TopHost ?

Редактирано от ti6o (преглед на промените)

Еми ... безплатни варианти има, но не с толкова изисквания sad.gif

Един от хостовете ми е на tophost.bg, взех си само да пробвам най-евтиния план от 1.20лв/месец, но не мога да кажа че съм доволен... Слаба скорост, отворя се от време на време, муден cpanel и объркващо създаване на база данни. (невъзможно е да го направиш през phpmyadmin). Но все пак за лев и двайсет на месец не може да става дума за оплавкане. Но за пореден път се обедих, че евтиното не може да предложи същото качество и стабилност.

Редактирано от expoboy (преглед на промените)

TopHost, не ти препоръчвам да си хостваш сайт там :P Има потенциални хакери заложили shell-ове и само дебнат... наскоро два варненски големеца бяха own-нали 2 от сървърите им... в крайна сметка имат 3 месеца безплатно, можеш да ги тестваш

bg-host... преди имахме един съвместен проект, да ти кажа не ми хареса отношението им... някак си непрофесионално... верно ефтиничко е, но не ти ги препоръчвам и двата...

icn.bg, предстои ми тепърва да работя съвместно с тях, но ми се е случвало да обслужвам сайт на техния хостинг... бързи са - да... поддръжката им е добра, също така и цената не е много висока - ултима +, 2.60 на месец. Схемата при тях е, че често имат промоции и отстъпки, разни безплатни домейни, абе при тях е кирия попринцип...

superhosting, също са добри, но там вече е малко по-скъпичко...

Редактирано от Hyperion (преглед на промените)

• Автор

мерси

icn.bg ги поразгледах. Найстина не изглежда зле. Ако решиме да плащаме за хостинг, най-вероятно ще е при тях.

..........

bg-host... преди имахме един съвместен проект, да ти кажа не ми хареса отношението им... някак си непрофесионално... верно ефтиничко е, но не ти ги препоръчвам и двата...

........

За какъв съвместен проект става въпрос? Ако някой не си е свършил работата, кажете ми кога... ohmy.gif

@ti6o, ако искаш драсни ми един имейл и ще ти пусна хостинг пакет да тестваш, за колкото време ти е необходимо.. :angry:

Препоръчвам icn.bg . От две години работя с тях и нито веднъж не съм имал проблем. Много добри скорости и приемливи условия. Успех !

Търся хост, при който скороста с която се сваля да е поне 400-500 кб, да не "изчезва" когато си реши biggrin.gif

да има подръжка на php, mysql, zend optimizer, да няма реклами поне.

Дори и да е 100 МБ пространството пак става, понеже ми трябва за сайт

Търся и хост за файлове, към който изискванията са само към скороста, непрекъснатата му работа и да няма ограничение на формата, броят и големината (ако ограничението е не по-малко от 10 МВ - става) на файловете.

И да имат и FTP

За предпочитане е безплатен, но и някой евтин платен пак може да стане.

До сега търсех безплатни и още не съм попаднал на идеалният за мен. Струва ми се че няма и да намеря.

Бихте ли ми препоръчали някакви?

А и какво ви е мнението за BG-host и TopHost ?

честно да ти кажа, лично аз за топхост, няма да ти разреша да говориш така, понеже не познаваш нито, хората, нито роотовете. А относно хакванията, за такива работи незнам дали е ставало въпрос, освен някъде тук и в твоето въображение. Но мисля, че отговора не е "хак", а до скоро просто имаха преебани сървъри и падаха от време на време за по 3-5-10-15 минути максимум. Лично аз не бях доволен изобщо от това, но незнам и статистика ли беше.... но от хоста съм доволен супер много и не бих искал хората да остават с лоши мнения, разбрани от различни хора по различни места, но аз си защитавам TOPhost.BG. Нека да кажем, че скоро не съм засичал прекъсвания на сайтовете ми и се надявам проблема да е отстранен. Просто хората са малка фирма и пропадат малко по малко, от такива мухльовци като вас (с извинение). Но нали се сещате... има и кой да ги защитава.. все пак са малки и се мъчат да постигнат нещо.

Редактирано от aksakovo (преглед на промените)

• 3 седмици по-късно...
  • Автор

@BG-HOST благодаря за предложението, но имаше малки неразбирателства и взехме решение да изоставиме всичко това. Инициаторът на всичко това не се отказал напълно засега и обмисля друго, така че ще имам предвид предложението ти и се надявам някой ден да имаме повод да ти пиша.

Редактирано от ti6o (преглед на промените)

• 2 седмици по-късно...

Пробвай тоя хостинг много съм доволен от него

1500 MB Disk Space, 100 GB Data Transfer

* PHP mail() function and Sendmail

* Curl, GD2 library, ImageMagick, Zend

* fopen() and PHP sockets

* safe_mode is OFF, file uploads ON

* Zend Optimizer support, Ioncube loader.. and much more features are enabled

Това са някои от екстрите които поддържа.

• 2 седмици по-късно...

Аз мога да препоръчам Хостинг доставчика ICN.Bg. Използвам ги от 3 години и няма проблеми. Параметрите са с високи параметри и най-хубавото е доста често ги upgrade-ват. Цената е много добра, а и поддръжката е много на ниво. За последната година и повече uptime на 100%. Вървят всички приложения които съм инталирал, ако нещо не знам как да го направя ми съдействат веднага.

Имам кодове за отстъпка при тях, от които може да се възползва всеки.

Кодовете са валидни до 15.05.2009 и за да 7% отстъпка за Хостинг и 4% за Домейн. Нямат някакво изискване да периода или нещо подобно.

Та ето ги и тях:

За хостинг - host7%off

За Домейн - dotcomdisc

• 2 седмици по-късно...

www.hostbulgaria.com - много съм доволен.Виж сам и прецени:

Месечна такса за хостинг 2.95 лв (с вкючен ДДС)

Хоствани домейни 10 независими сайта

Паркирани домейни 10 бр.

Дисково пространство 3000 MB

Месечен трафик 100 GB

MySQL бази данни 30 бр.

PHP да

Perl да

Python да

POP3/SMTP/IMAP Пощенски кутии 1000

Уеб достъп до пощенските кутии да - SquirrelMail

Антивирусна и спам защита да - всички мейл акаунти са защитени с опция за изключване по желание

Поддомейни 100

Контролен панел cPanel на български език

Пълен Backup Ежедневно, като допълнително се пазят няколко седмични бекъпа на базите данни. Binary log за прецизно възстановяване на данни

Уеб статистики за посещенията да - Awstats

Поддръжка Висококвалифицирани специалисти са на разположение ако имате запитване или нужда от помощ за Вашия хостинг акаунт

Виж http://icn.bg

Имат голямо разнообразие от към вида на предлаганите пакети, като най-често разполагаш с един добър капацитет на уеб пространство и висок месечен трафик. Също така, повечето им пакети предлагат голям брой "Хоствани домейни", така че след време ще можеш на същата услуга да хостваш и още други домейни. В момента имат и "-15% за Първа пролет"

• 5 месеца по-късно...

И безплатния и платения имат привилегии има обаче базплатни със параметри които скъпо платени нямат.Това е добро. :cool:

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.