Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

AVI филми на DVD playera

Featured Replies

Здр. Значи проблема е следния : как мога като си сваля някой avi филм след това да го гледам на DVDто със субтитри и всичко останало

Здр. Значи проблема е следния : как мога като си сваля някой avi филм след това да го гледам на DVDто със субтитри и всичко останало

какви формати подържа това двд

• Автор

значи dvdто е sony a отпред пише следното : PRECISION DRIVE 3/DVD + RW/+R/-RW/-R PLAYBACK

сваляй филми двд-р формат

ако си с неро записваш с видео пиктчър,а не с дата двд

като отвориш бидео пиктчър избираш двд бидео файл

и си ти човека

успех cool.gif

Редактирано от iCKATaAaAa (преглед на промените)

Ами наи вероятно няма да може да възпроизвежда avi фаилове ,но все пак провери какви спецификаций има във книжката на dvd-то

и си ти човека

успех cool.gif

със хикс вид нама да стане,ама с двд-р става

ако няма плеъра дивекс :)

• Автор

и си ти човека

успех cool.gif

Благодаря. ще пробвам ,дано стане :)

Благодаря. ще пробвам ,дано стане :)

пиши докъде я докара

• Автор

всичко е на 6 :speak: , ама лошото е че не всички филми ги има на двд-р.Знам че имаше някакъв начи сам да си ги правиш ама незнам къв беше

всичко е на 6 ;) , ама лошото е че не всички филми ги има на двд-р.Знам че имаше някакъв начи сам да си ги правиш ама незнам къв беше

Има конвертиращи програми от "ави" в "двд".И dragozov беше написал статия как се прави.Ако се сетя къде беше-ще те насоча към нея.

WinAVI е програмата за теб.Безплатна е и е доста лесна и не на последно място бързо си върши работата.Можеш също и да задаваш размера на изходящият файл а това ще рече че на 1 двд можеш да запишеш 2 филма с доста добро качество.

• Автор
WinAVI е програмата за теб.Безплатна е и е доста лесна и не на последно място бързо си върши работата.Можеш също и да задаваш размера на изходящият файл а това ще рече че на 1 двд можеш да запишеш 2 филма с доста добро качество.

А с тази програма субтитрите тръгват ли ?

Редактирано от fifata (преглед на промените)

http://www.winavi.com/en/online/single.htm - И на това ако му се казва безплатна,здраве да е.Вгражда субтитрите във видео файла,прави 5.1 канален звук.Обаче субтитрите стават с много малък размер и височината на шрифта трябва да се корегира предварително.

е голяма работа има сумати други видео ковертори и то безплатни примерно опитаи с "Any Video Converter Free" за вграждане на субс опитай с "AVI ReComp" и двете са безплатни единственото което мога да ти кажа като уточнение е че при вграждането с "AVI ReComp" може да задаваш шрифт и големина на субс ако са с разширение (.ssa) т.е. "SubStation Alpha" което може да постигнеш със " Subtitle Workshop"

пробвай на BS PLAYER да го гледаш ако не си теглиш архиватор от замундата от програми за avi филми

http://www.winavi.com/en/online/single.htm - И на това ако му се казва безплатна,здраве да е.Вгражда субтитрите във видео файла,прави 5.1 канален звук.Обаче субтитрите стават с много малък размер и височината на шрифта трябва да се корегира предварително.

Сорри наистина не е free програмата просто работя с други програми предимно но за суб не съм съгласен.Доста добре се виждат субтитрите а пък за регистрация на програмата ето и име-Regnow Order

От ТУК може да се дръпне всичко необходимо за "Уин Ави".Лично аз използвам версия 6,3 и съм доволен от нея.

Сорри наистина не е free програмата просто работя с други програми предимно но за суб не съм съгласен.Доста добре се виждат субтитрите а пък за регистрация на програмата ето и име-Regnow Order

На 29 инча монитор и DVD плеер Philips ,трябва да ги чета от 1 метър.Може и от плеера да е,но съм пробвал трите версии 6;7 и 8 на WinAvi и е все така.Поради тази причина използвам друг софтуер за конвертиране.

На 29 инча монитор и DVD плеер Philips ,трябва да ги чета от 1 метър.Може и от плеера да е,но съм пробвал трите версии 6;7 и 8 на WinAvi и е все така.Поради тази причина използвам друг софтуер за конвертиране.

За да станат буквичките както на нас ни се иска,трябва предварително да се направи настройка на шрифта.Пътя е следния:от старт бутона-"Всички програми"->K-Lite Codec Pack->Configuration->DirektVobSub.Щрак на него и трябва да се покаже ето това:

f_sshot18m_d398aba.png

По подразбиране трябва да се види "Ариал",но понеже аз така съм го настроил,затова на снимката е "Тахома".Щрак на бутона "Ариал" и ще се отворе следващия прозорец:

f_sshot20m_57bf57e.png

И тука могат да се направят някои настройки,но най-важната е да бъде на "Русиан 204".Тогава пак щрак на бутона "Ариал"(който на снимката е "Тахома") и се отваря следващия прозорец за настройки:

f_sshot21m_465a9f0.png

Това са моите настройки за по-малък телевизор.Ако се настрои големината на шрифта да е 24,ще може (предполагам) да се виждат нормално субтитрите на нормален телевизор.След това се потвърждава с "ОК",още веднъж "ОК","Аплай-ОК" и готово.Не са сложни настройките и се правят само веднъж.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.