Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

"Adobe Premiere Pro CS3"

Featured Replies

Помогнете!!!

Искам да разбера,как от "Adobe Premiere Pro CS3" се извършва експорт кам

DVD Blu-ray?

Работил съм с други версий на "Adobe",но тук нещата са по-различни...

Какъв формат трябва да получа,за да съм сигурен,че ще се чете от Blu Ray Player?

БЛАГОДАРЯ ВИ!

Редактирано от N@N (преглед на промените)

• Автор
Помогнете!!!

Искам да разбера,как от "Adobe Premiere Pro CS3" се извършва експорт кам

DVD Blu-ray?

Работил съм с други версий на "Adobe",но тук нещата са по-различни...

Какъв формат трябва да получа,за да съм сигурен,че ще се чете от Blu Ray Player?

БЛАГОДАРЯ ВИ!

Въпросът е,че избирам в "Adobe" export to "Media encoder", избирам MPEG2 Blu-ray...export,след което ролучавам два файла,

Audio/Video и дотам! :)

Когато се опитвам да ги запиша през Nero 7 ми излиза съобщение, че ще бъде записан UDF 2.50 при което системата ми няма да го прочете (Windows XP)....или така трябва?!

А Blu-rey Player ще го чете ли?

Въпросът е,че избирам в "Adobe" export to "Media encoder", избирам MPEG2 Blu-ray...export,след което ролучавам два файла,

Когато се опитвам да ги запиша през Nero 7 ми излиза съобщение, че ще бъде записан UDF 2.50 при което системата ми няма да го прочете (Windows XP)....или така трябва?!

Обикновено (базирано на знанията ми от записване на DVD) трябва да създадеш в неро видеодиск, не дейта диск!

ДВД файл се записва с ДВД записваща програма, най-добрата е 1click DVD copy pro, може и с DVDFab platinum...избираш запис на ДВД диск от DVD folder... cool.gif

ДВД файл се записва с ДВД записваща програма, най-добрата е 1click DVD copy pro, може и с DVDFab platinum...избираш запис на ДВД диск от DVD folder... cool.gif

Лени, хайде да поспри с предложения не на място.

Audio/Video и дотам! :rolleyes:

каква ти е записвачката ? подържа ли Blu Ray ? на каква подложка ще пишеш?

При работа с Nero 7 и 8 ще трябва да разполагате с добавката за запис на дискове Blu-ray / HD DVD Video Plug-in.

Източник www.xotspot.com/

• Автор
каква ти е записвачката ? подържа ли Blu Ray ? на каква подложка ще пишеш?

При работа с Nero 7 и 8 ще трябва да разполагате с добавката за запис на дискове Blu-ray / HD DVD Video Plug-in.

Източник www.xotspot.com/

Записвачката ми е "LG GGW-H20LBB-bulk BLUE-RAY disk " - оптично устройство,

а диска BD-RE VERBATIM Blu-ray Disc 25GB

Е не може да запишеш m2v и m2a файлове дириктно на диск и да очакваж ДВД или блу рей да ти ги чете. Това са видео и аудио файл кодирани в съответния mpeg формат за двд или блу рей. Трябва първо да се мулти плексират във VOB файлове за двд и забравих какви бяха другите за блу рей, да се създадът ifo файловете пак за двд и тогава да се записва с Неро като ДВД видео. Значи импортираш двата файла в Енкор на Адоби правиш си менюта ако искаш и отиваш на билд диск. Избираш си ДВД или Блу Рей и създаване на папка. Всичко което се получи в тази папка после записваш с Неро като ДВД видео или Блу Рей.

• Автор

Благодарен съм за по-изчерпателният отговор на моят проблем!

Незнам дали ще се получи от раз,но вече действам. Едночасов материал ми го смята вече 6.часа а съм на половината "път"... :angry:

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.