Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Проблем с windows xp

Featured Replies

Наскоро си купих лаптоп(asus m51vr)без инсталирана операционна система,реших да сложа xp както трябва с вградени драйвери за харда и всичко си варвеше добре и така карах 2 месеца.После реших да сложа vista да я видя за кво става на вапрос но неми хареса,изминаха и 30-те дни и реших да си остана на XP.Инсталирах го нормално но този път започнаха да се губят части от садаржанието на звука(не всеки път) защо става така моля помогнете!!

Редактирано от hi6nic (преглед на промените)

Наскоро си купих лаптоп(asus m51vr)без инсталирана операционна система,реших да сложа xp както трябва с вградени драйвери за харда и всичко си варвеше добре и така карах 2 месеца.После реших да сложа vista да я видя за кво става на вапрос но неми хареса,изминаха и 30-те дни и реших да си остана на XP.Инсталирах го нормално но този път започнаха да се губят части от садаржанието на звука(не всеки път) защо става така моля помогнете!!

Как така се губят части от звука: от песен ли, като цяло звуците ли, обясни по - подробно. Виж driver-ите на звука как са, колоните или там с каквото си изкарваш звука...

• Автор
Как така се губят части от звука: от песен ли, като цяло звуците ли, обясни по - подробно. Виж driver-ите на звука как са, колоните или там с каквото си изкарваш звука...

Музиката си варви добре,от самите звуци на windowsa.Драйверите са същите с които първоначално си бях инсталирал XP-то(от саита на asus)

• Автор

явно никои нее имал такъв проблем като моят,щом неможете да помогнете

• Автор

Здравейте,с този проблем се справих и сега сам много доволен но имам един друг много сериозен въпрос към вас:

с програмата(Hiren's boot cd)съм направил копие на дял C кадето е прясната инсталация на windowsa и искам дами кажете можели този имидж фаил да го запиша на dvd диск,и после когато реша да възстановявам нямали да има проблем да извадя програмния диск и да сложа този с копието(имидж фаила)

Редактирано от hi6nic (преглед на промените)

Здравейте,с този проблем се справих и сега сам много доволен но имам един друг много сериозен въпрос към вас:

с програмата(Hiren's boot cd)съм направил копие на дял C кадето е прясната инсталация на windowsa и искам дами кажете можели този имидж фаил да го запиша на dvd диск,и после когато реша да възстановявам нямали да има проблем да извадя програмния диск и да сложа този с копието(имидж фаила)

Hiren's boot cd не е програма...

Как си направил имиджа и с какво, можем само да гадаем... Този имидж най-добре го сложи на друг дял (различен от ц) или флашка, ако нямаш второ цд. Не помня как беше при Hiren's, а и не го ползвам. За бекъп ползвам последната версия на Acronis на флашка и имиджа си седи там, от което ми хрумва, че можеш да добавиш бекъпа на цд-то или двд-то с Hiren's

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.