Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Някой може ли да ми каже какъв е този процес?

Featured Replies

Здравейте. Гледам в Processes, че имам някакъв процес кйто точи над 500К от РАМ-та и се чудех какво може да го причинява и съответно да го премахна. Няма го в StartUp, нито в Services. Обаче процеса си тече. Ето какъв е:

Clipboard01.jpg

Ще съм благодарен, ако някой може да ми го индетифицира! ;)

ADCDLicSvc.exe

Autodata Limited License Service

------------------------------------------1------------------------------------------------------

ADCDLicSvc.exe is part of a software application. You can close it if you need the recources.

Classification: Backgroundtask

Part of: Autodata Limited License Service

Company: Autodata Limited

More information: adcdlicsvc.exe is part of Autodata Limited License Service developed by Autodata Limited.

Advice: You can close ADCDLicSvc.exe to free up recources.

------------------------------------------2-------------------------------------------------------

adcdlicsvc.exe is a process associated with Autodata Limited License Service from Autodata Limited.\r

Not a critical component, but see the information above before disabling it. It is highly recommended to Run a Free Performance Scan to automatically optimize memory, CPU and Internet Settings..

------------------------------------------3-------------------------------------------------------

Description: ADCDLicSvc.exe is located in a subfolder of "C:\Program Files\Common Files" - normally C:\Program Files\Common Files\Autodata Limited Shared\Service\. Known file sizes on Windows XP are 68608 bytes (76% of all occurrence), 69120 bytes, 72704 bytes.

The program is not visible. It is not a Windows system file. It is a file without information about the maker of this file. Therefore the technical security rating is 49% dangerous, however also read the users reviews.

Important: Some malware camouflage themselves as ADCDLicSvc.exe, particularly if they are located in c:\windows or c:\windows\system32 folder. Thus check the ADCDLicSvc.exe process on your pc whether it is pest.

Редактирано от BloodRaveN (преглед на промените)

• Автор

Благодаря ти турбо много! Отдавна го търсех тоя файл, а той бил под носа ми! biggrin.gif;)

Здравейте, мен пък ме озадачава тоя процес:

yqsaygg.exe в AppData\Local се намира. Имате ли представа какво може да е. Доста памет ползва, почти 25 Mb.

Здравейте, мен пък ме озадачава тоя процес:

yqsaygg.exe в AppData\Local се намира. Имате ли представа какво може да е. Доста памет ползва, почти 25 Mb.

Като видя подобно име първо се сещам за вирус.

Сканирай си системата с антивирусна програма.

Това е интересното, че нямам никакви проблеми, освен някой спайуеър да е... Сега го спрях да видим...

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.