Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Windows Vista- Blue Screen BCCode:116 Проблем

Featured Replies

Здравейте,

Първо се извинявам ако съм объркал раздела, на тъй като не съм сигорен от какво се дължи проблема, който ще опиша, сметнах че е най- подходящият раздел.

Проблемът е следният: Вече втори път ми се случва при вслючване на някаква програма, мониторът ми да започне да примигва, т.е. дава черен екран оправя се и пак и това няколко пъти, системата е неадекватна и след няколко секунди ми изкарва син екран и ме уведомява, че Windows трябва да се рестартира поради сериозен проблем. След рестарта ми изкарва прозолец, в който пише: Windows has recovered from an unexpected shutdown, естествено след това е редът, в който ти предлага да провериш в интернет за решение, а след това са детайлите за проблемът:

Problem signature:

Problem Event Name: BlueScreen

OS Version: 6.0.6001.2.1.0.768.3

Locale ID: 1026

Additional information about the problem:

BCCode: 116

BCP1: 80F89180

BCP2: 8EC22C14

BCP3: 00000000

BCP4: 0000000D

OS Version: 6_0_6001

Service Pack: 1_0

Product: 768_1

Files that help describe the problem:

C:\Windows\Minidump\Mini022009-01.dmp

C:\Users\USER\AppData\Local\Temp\WER-94396-0.sysdata.xml

C:\Users\USER\AppData\Local\Temp\WER99ED.tmp.version.txt

Read our privacy statement:

http://go.microsoft.com/fwlink/?linkid=501...mp;clcid=0x0409

Не си спомням рледният път на коя програма ми заби, но знам че при всяко включване на телевизора, който е вързан с лаптопа ми посредством HDMI кабел премигва няколко пъти. Същото се получава и когато активирам екрана на телевизора от компютъра или сменям резолюцията на екрана на телевизорът или когато изключвам кабела от лаптопа или телевизора. Мислех си че това се получава, защото в този момент системата прави връзка между компютъра и телевизора, на след тези проблеми, не съм сигурен. Веднъж обновявах драйверите от сайта на АТИ преди около месец или два мисля че беше, а преди около месец имах троянец, който ми изписваше, че тогавашната антивирусна програма McAfee e хванала и сложила под карантина. Изкарваше ми го няколко пъти, аз задавах за го изтри и така още няколко пъти дакато не сложех отметката да не ми се появява повече този прозорец. Доста глупаво решение от моя страна. От тогава нищо. Проверявал съм системата с програма за троянски коне, а на скоро смених антивирусната система с Аваст тъй като другата беше само с 60 дневен безплатен период. Това са по- значителните събития, за които се сещам. На компютъра ми има значителен прой инсталации и тегления. Не мога да кажа дали след определа инсталация или изтеглен файл е започнал да се появява този проблем.

Данни за лаптопа може да откриете като щракнете на профилът ми :)

Предварително благодаря за отговорите ви! ;)

Здравейте,

Първо се извинявам ако съм объркал раздела, на тъй като не съм сигорен от какво се дължи проблема, който ще опиша, сметнах че е най- подходящият раздел.

Проблемът е следният: Вече втори път ми се случва при вслючване на някаква програма, мониторът ми да започне да примигва, т.е. дава черен екран оправя се и пак и това няколко пъти, системата е неадекватна и след няколко секунди ми изкарва син екран и ме уведомява, че Windows трябва да се рестартира поради сериозен проблем. След рестарта ми изкарва прозолец, в който пише: Windows has recovered from an unexpected shutdown, естествено след това е редът, в който ти предлага да провериш в интернет за решение, а след това са детайлите за проблемът:

Problem signature:

Problem Event Name: BlueScreen

OS Version: 6.0.6001.2.1.0.768.3

Locale ID: 1026

Additional information about the problem:

BCCode: 116

BCP1: 80F89180

BCP2: 8EC22C14

BCP3: 00000000

BCP4: 0000000D

OS Version: 6_0_6001

Service Pack: 1_0

Product: 768_1

Files that help describe the problem:

C:\Windows\Minidump\Mini022009-01.dmp

C:\Users\USER\AppData\Local\Temp\WER-94396-0.sysdata.xml

C:\Users\USER\AppData\Local\Temp\WER99ED.tmp.version.txt

Read our privacy statement:

http://go.microsoft.com/fwlink/?linkid=501...mp;clcid=0x0409

Не си спомням рледният път на коя програма ми заби, но знам че при всяко включване на телевизора, който е вързан с лаптопа ми посредством HDMI кабел премигва няколко пъти. Същото се получава и когато активирам екрана на телевизора от компютъра или сменям резолюцията на екрана на телевизорът или когато изключвам кабела от лаптопа или телевизора. Мислех си че това се получава, защото в този момент системата прави връзка между компютъра и телевизора, на след тези проблеми, не съм сигурен. Веднъж обновявах драйверите от сайта на АТИ преди около месец или два мисля че беше, а преди около месец имах троянец, който ми изписваше, че тогавашната антивирусна програма McAfee e хванала и сложила под карантина. Изкарваше ми го няколко пъти, аз задавах за го изтри и така още няколко пъти дакато не сложех отметката да не ми се появява повече този прозорец. Доста глупаво решение от моя страна. От тогава нищо. Проверявал съм системата с програма за троянски коне, а на скоро смених антивирусната система с Аваст тъй като другата беше само с 60 дневен безплатен период. Това са по- значителните събития, за които се сещам. На компютъра ми има значителен прой инсталации и тегления. Не мога да кажа дали след определа инсталация или изтеглен файл е започнал да се появява този проблем.

Данни за лаптопа може да откриете като щракнете на профилът ми :magnifier:

Предварително благодаря за отговорите ви! :)

Отиди тук и си изтегли програмата Who Crashed.

Тя е Free!

След това я инсталирай и виж като сканира ще ти каже от какво е проблема

http://www.resplendence.com/whocrashed

• Автор
Отиди тук и си изтегли програмата Who Crashed.

Тя е Free!

След това я инсталирай и виж като сканира ще ти каже от какво е проблема

http://www.resplendence.com/whocrashed

Мерси много! Изкара ми че проблемът е в драйверите на видео картата ми. Сега съм ги ъпдейтнал. Да видим какъв ще е резултатът :rolleyes:

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.