Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Трудова борса "ЯНА" - Варна

Featured Replies

Побаднах на обява за работа в хотел в Норвегия. Посредник "ЯНА" - Варна, но ми се струва, че нещо не е наред. Езика, който се иска е само начален английски. Не ме попитаха за каква позиция искам да кандидатствам. Само след мое настояване ми казаха, че комисионната ще е около 700 евро. Като цяло никаква информация. Някой да знае нещо за тази фирма?

Щом не се те питали за позицията, която желаеш, значи могат да те назначат и за "hotel general manager". ohmy.gifbiggrin.gif

Бързо внасяй сумата от 700 евро! cool.gif ---заплата на генерален менажер в средено-голям норвежки хотел е от 12К Евро нагоре месечно. Само за 2-3 дена работа, като "генерален менажер" и ще си възстановиш сумата, дето внасяш за комисионната... biggrin.gif

Побаднах на обява за работа в хотел в Норвегия. Посредник "ЯНА" - Варна, но ми се струва, че нещо не е наред. Езика, който се иска е само начален английски. Не ме попитаха за каква позиция искам да кандидатствам. Само след мое настояване ми казаха, че комисионната ще е около 700 евро. Като цяло никаква информация. Някой да знае нещо за тази фирма?

Редактирано от U.Ra (преглед на промените)

• 3 месеца по-късно...

Възмутена съм от отношението към питащите за работа....Днес звъних за една от обявите в чужбина. Първият въпрос на някаква си дама от работещите там, бе - "И на колко си години..- а аз не си спомням да сме били близки, за да ми говорят на ТИ...При отговора ми, същата дама там отговори..." Амии...пък ти ми звучиш на по-възрастна жена". Чудно ми е какви са критериите за подбора на персонала на работещите във ФИРМА "ЯНА"....

Щом не се те питали за позицията, която желаеш, значи могат да те назначат и за "hotel general manager". ohmy.gifbiggrin.gif

Бързо внасяй сумата от 700 евро! cool.gif ---заплата на генерален менажер в средено-голям норвежки хотел е от 12К Евро нагоре месечно. Само за 2-3 дена работа, като "генерален менажер" и ще си възстановиш сумата, дето внасяш за комисионната... biggrin.gif

Не мога да се начудя колко много наивни сънародници имам! И естествено се навъждат една камара "посредници", които услужливо са готови да им приберат паричките. Един съвет - търсете си сами работа в чужбина, не ползвайте посредници /поне не в България/. Работните места, които тези тарикати ви предлагат са намерени в Интернет с помощта на чичко Google. Това можете да го направите сами и най-важното - безплатно. 700 евро?!!!! Уникална глупост ще е да ги дадеш на някоя измислена фирма, пък било то и с лиценз от Министерство на труда. В повечето случаи тези лицензи са за прикритие на далавери.

• 2 седмици по-късно...

Най-добре потърси инфо за фирмата като напишеш в Google: "яна forum" и виж какво ще намериш за тая фирма.Почти винаги тая тактика работи.

Най-добре потърси инфо за фирмата като напишеш в Google: "яна forum" и виж какво ще намериш за тая фирма.Почти винаги тая тактика работи.

Тц...,тоя път не проработи

Пишеш в Гугъл - / ТРУДОВА БОРСА ЯНА - гр. Варна / и ИЗЛИЗА !!!!!!

Инфомаркет,Яна, Старт,Мираж-консулт и много други са имената на "Трудови борси" във Варна.Всички те предлагат работни места с много добри условия на труд,големи заплати,осигуровки и то без кой знае какви изисквания към кандидата!Някои от"борсите" изискват някъкви документи от търсещия работа,а други не се и нуждаят от тях.Единствената цел на всички е да те превлекът в офиса си и да успеят да те излъжат да платиш таксата им уж за разходите около теб които,ще имат,а иначе всичко се поема от работодателя.Таксите са от 10 до 30 лева ,а периода в който,ще Ви "търсят работа" е от няколко месеца в едни "борси" , до края на живота Ви в други!!!Веднъж вземат ли Ви парите те са си свършили работата и забравят за вас.Впечетление правят и офисите им.Те са тесни повечето даже мизерни,а в един в които ходих даже нямаше и един компютър.Обявите им във вестниците и интернет с които подмамват хората се въртят едни и същи с месеци,а може и с години. Подпис: Потърпевш-Доброжелател

и аз имах вземане даване с тях и пак не си намерих работа чрез тях вземат парите и после ги няма ..

Подкрепям горните мнения.Аз съм от Пловдив и тук тези борси също имат офиси.Откакто съм регистриран из тези т.нар.посредници,не съм получил и 1 обаждане,а иначе такси-колкото щеш.Уж услугите са "безплатни за търсещите работа".

[ източник ]

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.