Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Wireless Router D-Link - мистерия

Featured Replies

След експлоатация на 8 месеца някъде, снощи си цъках на лаптопа нет, щастлив, сутринта ставам и настройките на рутера са върнати фабричните. Трябваше да го настройвам наново. На какво се дължи това? Да е имало токов удар през ноща и да се е объркал? Или съседа ми е научкал паролата и ми е направил мръсно? Или просто номер направен от d-Link?

Някой ако има идея, нека сподели на какво се дължи това, че да се успокоя малко. : Р

1. Съседа да е налучкал паролата - няма логика да променя настройките - ще си ползва нета ти повече време ако ти не знаеш това, много малко вероятно.

2. токов удар - възможно е, но все някой съссед ще има поражения от него...

3, номер от Д-линк - най вероятно :blink:

Преди месец имаш подобен проблем, само че с NetGear - само че имах направен бекъп на настройките - едно ини файлче - и си го възстанових за минута.

Иди на Tools, в ляво System и си запази настройките от бутон Backup Settings на харда на компа. По нататък винаги може да си ги заредиш от същата страница- по долното поле. Само трябва да запомниш оригиналните име и парола, че като се ресетне си тръгва със заводски настройки, а след зареждането на запазените настройки - с твоите.

След експлоатация на 8 месеца някъде, снощи си цъках на лаптопа нет, щастлив, сутринта ставам и настройките на рутера са върнати фабричните. Трябваше да го настройвам наново. На какво се дължи това? Да е имало токов удар през ноща и да се е объркал? Или съседа ми е научкал паролата и ми е направил мръсно? Или просто номер направен от d-Link?

Някой ако има идея, нека сподели на какво се дължи това, че да се успокоя малко. : Р

Сериозен токов удар е равнозначен на натискане копчето на РЕСЕР на рутера. Разбира се не всички рутери реагират така.

На мен се е случвало,тока примигва за част от секундата,рутера се рестартира и сътветно се е ресетнал.Бекъп е най добре да се направи някаде на харда.Друго което може да се направи е да се сложи захранването на рутера към юпс.

• Автор

Бях си преписал настройките на един лист хартия. : ) И така го възстанових, не са много, но е кофти. Ползват го наще, аз отсъствам през повечето време. Времето снощи беше много лошо, явно е имало прекъсване на тока. Благодаря ви. : ) Мислих, че съм единствения. : )

• 1 месец по-късно...

Като стана въпрос за D Link, и аз съм с такъв рутер, но имам много изнервящ проблем. Пуснах си wi-fi наскоро и тъй като не разбирам много реших да си викна доставчика да ми го инсталира и да ми направи настройките. Имаше някакъв проблем с връзването на телефона ми към нет-а, но той бързо се реши. Пробвахме го и с латопа на момчетата, които ми правиха мрежата и всичко си беше ок, докато един ден приятеля ми не си донесе лаптопа си, тогава забелязах, че не се върза веднага щом намери мрежата ами малко след това. В последствие въобще неможеше да се върже. Дава ми " limited or no connectivity" ходи да го разбереш. Пробвах всичко, което знам за настройване от лаптопа, но нет просто няма. Ако някои може да хелпне ще съм му много благодарна

Вероятно проблем с DHCP - пробвай да зададеш статични адреси на лаптоп-а! А може и в криптирането да е проблем, но пробвай първо статични адреси! cool.gif

Вероятно проблем с DHCP - пробвай да зададеш статични адреси на лаптоп-а! А може и в криптирането да е проблем, но пробвай първо статични адреси! cool.gif

ЕИИИ супер си ... незнам как не го бях пробвала, надявам се да стане. Предполагам, че ще се реши. Благодарско още веднъж

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.